Seda Sayan genç görünmek için sünnet derisine başvurdu! Duyanlar kulaklarına inanmadı

Yaptırdığı estetikleri saklamayan ve sosyal medya hesaplarından paylaşan Seda Sayan, şimdi de genç görünmek için yüzüne yaptırdığı işlemi açıkladı. Ünlü ismin sünnet derisinden elde edilen sıvıyı yüzüne enjekte ettirdiğini açıkladığı video sosyal medyada gündem oldu.

Seda Sayan genç görünmek için sünnet derisine başvurdu! Duyanlar kulaklarına inanmadı - Sayfa 1

Hafta içi her gün Star TV ekranlarında program yapan Seda Sayan, yaptırdığı estetik işlemlerle sık sık gündeme geliyor. Daha önce defalarca kez bıçak altına yatan ünlü isim bu defa, daha genç görünmek için yüzüne sünnet derisinde elde edilen bir sıvı enjekte ettirdi.

130
Seda Sayan genç görünmek için sünnet derisine başvurdu! Duyanlar kulaklarına inanmadı - Sayfa 2

Yaptırdığı işlemleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Seda Sayan, bebeklerin sünnet derisinde bulunan fibroplast hücrelerini laboratuvar ortamında ayrılması ile elde edilen yöntemi denediğini açıkladı.

230
Seda Sayan genç görünmek için sünnet derisine başvurdu! Duyanlar kulaklarına inanmadı - Sayfa 3

Cildinin ve boyun bölgesinin daha canlı görünmesi için işlem yaptırdığını söyleyen Sayan, "Çok güzel olacak" açıklamasıyla da dikkat çekti.

330
Seda Sayan genç görünmek için sünnet derisine başvurdu! Duyanlar kulaklarına inanmadı - Sayfa 4

Sayan, işlemin yapılması için gereken sıvının da doğru yerden alınmasına dikkat çekti. Ünlü isim işlemi daha sonra ellerine de yaptıracağını belirtti.

430