Televizyon
10 Kas 2014 17:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:54

Seda Sayan Esra Erol'a rakip oluyor

Radikal'den Ümit Buget, Seda Sayan'ın yeni başlayacak programı "Yol Arkadaşım"ı köşesine taşıdı.. İşte o yazı...

Seda Sayan'ın evliliklerini düşününce televizyonda izdivaç programı yapması ilk bakışta şaka yapmaya müsait bir konu gibi duruyor, ama 'Yol Arkadaşım' Kadırgalı'nın televizyonla nikâhındaki dönüm noktası niteliğinde. Programın tanıtım mottoları da feministlerin ilgisini çekecek cinsten!

Evlilik programları ve Seda Sayan’ın yan yana gelmesi ünlüsunucu açısından şaka yapılmaya müsait bir konu gibi gözükse de ‘Yol Arkadaşım’ Kadırgalı’nın televizyon kariyeri açısından da bir dönüm noktası. Seda Sayan Show’da başına gelen ‘talihsizlikler’ beyazcamdaki formda günlerinden uzak olan Seda Sayan’ı iyiden iyiye zorlamış, son tahlilde programı yayından kaldırılmıştı. Sayan Yol Arkadaşım’la beyazcamdaki kariyerine yeni bir çıkış noktası arıyor.

ESRA EROL’UN SULARINDA YÜZEBİLECEK Mİ?
Aslına bakılırsa geçmiş tecrübeleri göz önüne alındığında kiminle evlenilip kiminle evlenilmeyeceğini söyleyebilecek ender insanlardan Kadırgalı. Gel gelelim bu evlilik mevzu biraz Esra Erol’un alanları! Kim bu çeşmeden ben de biraz su doldurayım dediyse elinde boş bidonlarla eve geri döndü. Bakalım Kadırgalı izdivaç programında Erol’un hegemonyasını kırabilecek mi?

ÇİFTLERİN ÖZEL GÖRÜNTÜLERİ GÖZLER ÖNÜNE SERİLECEK!
Production House yapımcılığında Show TV ekranlarında başlayacak olan ‘Yol Arkadaşım’ın kanalın internet sitesindeki tanıtım bültenin şu cümlelerle yer alıyor: “Hayatlarını doğru insanla birleştirmek isteyen ancak bunun yolunu bir türlü bulamayan çiftleri birleştiriyor. Bu programda; çiftlerin hayatları bütün çıplaklığıyla, özel görüntülerle gözler önüne serilecek. Programa katılan çiftlerin hayatları profesyonel bir ekip tarafından takip edilecek ve bu görüntüler programda ekrana getirilecek. Türkiye’nin ilk halk jürisinin karşısına çıkacak olan çiftlerin uyumlu olup olmadığı ise, bu jüri tarafından tartışılacak ve son kararı yine halk jürisi verecek.”

HER ŞEYİ OLAN BİR KADININ NEYE İHTİYACI VAR?
Yol Arkadaşım için üç tanıtım videosu hazırlanmış. Hepsi birbirinden ilginç önerme ve mottalarla bezeli tanıtımların birinde Seda Sayan ‘Her şeyi olan bir erkeğin neye ihtiyacı vardır?’ sorusunu soruyor ve diğer Seda Sayan: ‘Bunları kullanmasını öğretecek bir kadına’ diye yanıtlıyor Seda Sayan.

SEDA SAYAN’IN EVLİLİKLERİ
Mayıs 1987'de ilk eşi Rıdvan Kılıç'la evlenen Seda Sayan, Aralık 1987'de boşandı. Oğlunun babası Sinan Engin’le evliliği beş yıl sürdü. Evliliğin kıyısından döndükleri Nihat Doğan ve Mahsun Kırmızıgül’le kıydığı imam nikâhları hesaba katıldığında Sayan 7 kez dünyaevine girdi.