Seda Bakan'dan Hadise ve Kaan Yıldırım açıklaması: "Kaan'ı da seviyorum ama..."

Ünlü oyuncu Seda Bakan, yapımcı eşi Ali Erel ve arkadaş gruplarıyla birlikte önceki akşam Tarabya'da bulunan bir balıkçıda objektiflere takıldı. Mekan içerisinde arkadaşlarıyla selfie çekmek için uzun uğraşlar veren oyuncunun bu halleri, kameralara yansıdı.

Seda Bakan'dan Hadise ve Kaan Yıldırım açıklaması: "Kaan'ı da seviyorum ama..." - Sayfa 1

Çıkış kapısında eşi Ali Erel'le poz veren Bakan, ayaküstü gazetecilerin soruları yanıtladı. Arkadaşının doğum gününü kutladıklarını söyleyen oyuncu, "Güzel bir yemek yiyelim dedik" diye konuştu.

110
Seda Bakan'dan Hadise ve Kaan Yıldırım açıklaması: "Kaan'ı da seviyorum ama..." - Sayfa 2

 Murat Boz ve Tuba Büyüküstün ile başrollerini paylaştığı ve dijital bir platformda yayınlanacak olan dizisinin çekimlerini Ayvalık'ta tamamlandığı hatırlatılan Bakan, "Çekimler çok güzel geçti. Yayınlanmasını bekliyoruz. Güzel bir iş oldu bizce, sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.

210
Seda Bakan'dan Hadise ve Kaan Yıldırım açıklaması: "Kaan'ı da seviyorum ama..." - Sayfa 3

Gelen teklifleri değerlendirdiğini söyleyen oyuncu, "Ben biraz seçici olmaya çalışıyorum, bebeğim olduğu için, daha dikkatli hareket ediyorum." şeklinde konuştu.

310
Seda Bakan'dan Hadise ve Kaan Yıldırım açıklaması: "Kaan'ı da seviyorum ama..." - Sayfa 4

Çekimler sırasında kızı Leyla'nın sürekli sette olmasıyla ilgili ise Bakan, "Evet, o da setteydi, birazcık hasta oldu, onunla uğraştık. Çok şükür şimdi iyi ama zatürre atlattık. Neyse ki şimdi iyi" dedi.

410