Seda Aktuğlu, Sahra Işık'ın eşinin küfürlü mesajlarını ifşa etti! Ogeday'ı kıskanmış

Sahra Işık'ın eski yarışmacı Seda Aktuğlu'nun eşi İdris Aybirdi'ye anlattıklarından dolayı apar topar yarışmadan ayrıldı. Işık, elendikten sonra yediği dost kazığından dolayı yarışmadan çekildiğini söylerken Seda da Sahra'nın eşinin kendisine attığı mesajları ifşa etti. Konuşmalarda İdris Aybirdi'nin eşi Sahra'yı Ogeday'dan kıskandığı görüldü.

Seda Aktuğlu, Sahra Işık'ın eşinin küfürlü mesajlarını ifşa etti! Ogeday'ı kıskanmış - Sayfa 1

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'ın geçtiğimiz gün yayınlanan bölümünde iddialı yarışmacılardan Sahra Işık apar topar yarışmadan ayrıldı. 

113
Seda Aktuğlu, Sahra Işık'ın eşinin küfürlü mesajlarını ifşa etti! Ogeday'ı kıskanmış - Sayfa 2

Geçtiğimiz aylarda yarışmadan elenen Seda Aktuğlu'nun Sahra'nın eşi İdris Aybirdi'ye giderek bir şeyler anlattığı ve çıkan krizden sonra Sahra'nın ayrıldığı ileri sürüldü. 

213
Seda Aktuğlu, Sahra Işık'ın eşinin küfürlü mesajlarını ifşa etti! Ogeday'ı kıskanmış - Sayfa 3

Yaşananların ardından Sahra, yediği dost kazığından dolayı yarışmadan ayrılmak zorunda kaldığını söylerken Seda da Sahra'nın eşiyle olan konuşmaları yayınladı.

313
Seda Aktuğlu, Sahra Işık'ın eşinin küfürlü mesajlarını ifşa etti! Ogeday'ı kıskanmış - Sayfa 4

SAHRA: EŞİMİ ARADIN, AİLESİNİ NİYE ARIYORSUN ARLANMAZ UTANMAZ
Elendikten sonra sosyal medya hesabından canlı yayın açan Sahra Işık, eski dostu Seda Aktuğlu'ya ateş püskürerek "Hadi İdris'i aradın sen benim ailemden ne istiyorsun? İdris'in ailesini nasıl arayabilirsin sen ya arlanmaz utanmaz" dedi.

413