Televizyon
10 Mar 2016 18:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:23

Seda Akgül Kısmetse Olur'da düğün yaptı, damat gelmedi, yalnız kaldı!

7 Mart'ta sürpriz bir kararla nikah masasına oturan Seda Akgül, bir kez daha düğün yaptı.

Kısmetse Olur sunucusu Seda Akgül'ün düğünü bu kez sunuculuğunu yaptığı Kısmetse Olur evinde yapıldı. Ancak sevilen sunucunun eşi Avram Habib'in bu düğünde olmaması dikkat çekti.

Peki Seda Akgül'ün kocası Avram Habib düğüne neden katılmadı?

Sade bir törenle dünya evine giren Seda Akgül, ikinci düğünü için duvağı ve çiçeğiyle birlikte Kısmetse Olur evine konuk oldu.

Pastalar ve danslar edildikten sonra açıklamada bulunan Seda Akgül, Avram Habib'in gelmeme sebebini ise şu sözlerle dile getirdi: "Bu benim işim ama o buna mecbur değil. Buraya gelip çok utanıp sıkılacaktı. Ben de onun için üzülecektim. Bu onun görevi değil ki... O beni izleyecek mutlu olacak zaten.."

Kısmetse Olur evindeki düğününde damat ve gelin adaylarıyla göbek atan, Ankara'nın bağları ile coşan Seda Akgül, eşinin ilk evliliği olduğunu şu sözlerle açıkladı: "Enişteniz de 48 yaşında ve ilk nikahı. Olmaz demeyin oluyor. Nasıl kandırdım anlatırım." Kısmetse Olur yarışmacılarını yüreklendirmeye çalışan Seda Akgül konuşmasını şu sözlerle sonlandırdı: "Ben Kısmetse Olur'ın bana uğur getireceğini düşünüyorum. Acı döneminde paylaşmak için yanımda birinin olacak olması güzel. Bu yaşıma kadar hep korktum. Ama anladım ki hayat tek başına olmuyor. Ben yapabiliyorsam herkes yapar. Ben korkmadıysam hepiniz yaparsınız ve lütfen yapın. Paylaşmadıktan sonra hiçbir şeyin tadı yok."