Medya
19 Mar 2021 06:32 Son Güncelleme: 19 Mar 2021 09:10

Seçkin Türesay'ın cenaze töreni belli oldu! Güle güle yakışıklı ağabeyim

Hürriyet'in efsane isimlerinden Seçkin Türesay'ın cenaze töreniyle ilgili ayrıntı belli oldu. Türesay'ın cenazesi yarın toprağa verilecek...

Hürriyet Gazetesi’nin uzun yıllar Yazı İşleri Müdürlüğü ve Yayın Koordinatörlüğü yapan ve korona virüs nedeniyle hayatını kaybeden Seçkin Türesay'ın cenaze töreni belli oldu. 

Seçkin Türesay'ın cenaze töreni yarın saat 12.00'de Karacahmet Şehitlik Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karacahmet Mezarlığı'nda defnedilecek.

GÜLE GÜLE YAKIŞIKLI AĞABEYİM

77 Seçkin Türesay'ın vefat haberi bugünkü Hürriyet gazetesinde "Seçkin Türesay'ı kaybettik" başlığıyla okurlarla paylaşıldı.

Haberin içinde gazetede uzun yıllar birlikte mesai arkadaşlığı yapan Hürriyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Arif Dizdaroğlu'nun "Seni unutmayacağım yakışıklı ağabeyim"  cümlesiyle duygusal seslenişi de yer aldı. 

Arif Dizdaroğlu, 'yakışıklı ağabeyi' Seçkin Türesay için şunları yazdı: 

Zaman ne kadar hızlı geçiyor. Tam 40 yıl olmuş yazı işleri masasında yanına oturalı. Yazı işleri müdürlüğü ve genel yayın yönetmenliğinden öte karşılık beklemeden çoğumuza ağabeylik yaptı. Hürriyet’in bir dönemine damga vuran kişidir Seçkin Türesay. Çok önemli yayınlara imza attı, birçok ismi basın dünyasına kazandırdı. Kibar, dürüst ve gerçek bir İstanbul beyefendisiydi.

Hayatında Galatasaray’ın ayrı yeri vardı. Tutkundu sarı kırmızı renklere. Eşi Nazan Hanım’a ve kızı Seçil’e sabır diliyorum. Tüm sevenlerinin başı sağ olsun. Güle güle güzel insan... Güle güle yakışıklı ağabeyim.