Magazin
07 Oca 2016 08:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:17

Seçkin Piriler isyan etti: Yetti canıma, bu haberi affedemem!

Eşi Kaan Tangöze’nin Kıvılcım Ural’la öpüşme fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından zor günler geçiren Seçkin Piriler, içini döktü.

Eşi Kaan Tangöze'nin, kendisini Kıvılcım Ural ile aldattığının ortaya çıkmasının ardından zor bir süreçten geçen manken Seçkin Piriler, yılbaşı gecesi küçük oğlu Volkan'ı 'barda kucağında uyuttu' haberlerine isyan etti. Yakın arkadaşı Meral Kaplan ve eşi Erhan Kanioğlu'nun davetlisi olarak Kıbrıs'a Sibel Can'ı dinlemeye giden Piriler konuyla ilgili şöyle konuştu:

'BU HABERİ AFFEDEMEM'

"Kıbrıs'a kafa dinlemeye gitmiştim. Çocuğumu barda uyuttuğuma dair, gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan haberler, bana ve çocuklarıma çok büyük saygısızlık. Volkan, kucağımda sadece 10 dakika kaldı; bu bakıcıyı bekleme süresiydi. İki çocuğum var ve ikisi de hayatımın anlamı. Son bir aydır yaşadığım travmayı zaten herkes görüyor, biliyor. Yaşadıklarım yetmiyormuş gibi, bir de bu tarz haberler yapılması beni derinden yaraladı. Bu haberi yapanlarla ilgili yasal hakkımı kullanmak için avukatıma talimat verdim. Affedebileceğim türden bir haber değil."