Seçimlere günler kala adaylarını geri çekecek mi? Fatih Erbakan iddialara son noktayı koydu

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Seçime yakın zamanda siz adaylarınızı bazı yerlerde geri çekecek misiniz?" sorusuna cevap verdi.

Seçimlere günler kala adaylarını geri çekecek mi? Fatih Erbakan iddialara son noktayı koydu - Sayfa 1

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün partisinin Van'ın Beşyol meydanında düzenlediği mitinge katıldı. 

112
Seçimlere günler kala adaylarını geri çekecek mi? Fatih Erbakan iddialara son noktayı koydu - Sayfa 2

Burada konuşan Erbakan, babası Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın hayatı boyunca hiçbir ayrım gözetmeksizin bu bölgenin derdiyle dertlenen bir lider olduğunu belirterek, "Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Arabıyla, Çerkez’iyle, Alevi’si, Sünni’si ile 85 milyona hizmetkar olmak, 85 milyon için maddi ve manevi kalkınma hamlelerini hayata geçirmek. Yeniden Refah Partimiz, aynen Erbakan Hocamızın anlayışı ile bugün yola devam ediyor. İnşallah siz de yıllar boyu 40 seneden fazla Erbakan hocamızı milli görüşü bağrınıza bastığınız gibi bugün de Yeniden Refah Partimizi ve bizleri bağrınıza basıyorsunuz. Biz de hocamız gibi sizlere hizmetkar olacağız. Ve o kalkınma hamlelerini o projeleri, yeni dönemde yeniden refahla hayata geçireceğiz" dedi.

212
Seçimlere günler kala adaylarını geri çekecek mi? Fatih Erbakan iddialara son noktayı koydu - Sayfa 3

"EN BÜYÜK 3'ÜNCÜ SİYASİ PARTİ OLARAK BU SEÇİMLERE GİRECEĞİZ"

Erbakan, 81 ilde refah projesinin hazır olduğunu söyledi. Yeniden Refah Partisi'nin Türkiye'nin en hızlı büyüyen partisi olduğunu da anlatan Erbakan şunları aktardı:

312
Seçimlere günler kala adaylarını geri çekecek mi? Fatih Erbakan iddialara son noktayı koydu - Sayfa 4

"Yeniden Refah Partimizin üye sayısı bugün itibariyle 475 bine ulaştı. Ayda 75 bin üye kaydettiklerini de belirten Erbakan "Bu tempoyla seçimlere inşallah 550 bine yakın üye ile gireceğiz. Türkiye'de üye sayısı bakımından en büyük 3'üncü siyasi parti olarak bu seçimlere gireceğiz.

412