Polemik & Kulis
18 Oca 2019 12:08 Son Güncelleme: 18 Oca 2019 12:51

Seçimin nabzını tutacak! Hangi deneyimli isim Milliyet’in ardından röportajlarıyla Hürriyet’te?

Deneyimli isim Hürriyet gazetesinde yayınlanacak röportajlarıyla yerel yönetimlerin nabzını tutacak

Ocak ayı başında Demirören Medya Özel Ekler Direktörlüğü'ne atanan deneyimli gazeteci Eren Aka'nın Milliyet için yaptığı röportajların dışında bundan böyle Hürriyet gazetesinde yayınlanacak röportajlarıyla da yerel yönetimlerin nabzını tutacak.

Siyasi ve yerel yönetimler konusunda yaptığı röportajlarla ses getiren Eren Aka'nın röportajları artık her hafta Cuma günleri Hürriyet gazetesinde de yayınlanacak. Aka'nın Hürriyet'teki ilk röportajı bugün yayınlandı.

Geçtiğimiz dönemde neredeyse Türkiye'yi karış karış gezerek tüm belediye başkanlarıyla röportajlara imza atan Eren Aka, Hürriyet'teki ilk röportajını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile gerçekleştirdi.

Uzun yıllar Milliyet gazetesi bölge ekler koordinatörü olarak görev yapan Eren Aka bilindiği gibi Demirören Medya Özel Ekler Direktörlüğü'ne atanmıştı.

EREN AKA KİMDİR?

 Gazeteciliğe 2004 yılında Vatan Gazetesi’yle başlayıp 2010 yılında Vatan gazetesi’nin Doğan grubuna satışıyla birlikte Milliyet Gazetesi’nde görev yapmaya başladı. Gazetenin birçok biriminde yönetici olarak görev aldıktan sonra 2013 yılı itibariyle Milliyet Gazetesi Bölge Ekler Koordinatörlüğü görevini üstlendi. Siyasi ve yerel yönetimler konusunda yaptığı röportajlarla ses getiren Eren Aka, halen Demirören Medya bünyesinde çalışmakta...