Seçil Erzan, intihar etmek istemiş: Perdeleri çekip, telefonu kapatıp...

Futboldaki 'fon' skandalında gözlerin çevrildiği Seçil Erzan'la ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. 7 Nisan günü Arda Turan'la telefonda son kez konuşan Erzan'ın, o gün yolun sonuna geldiğinin farkında olduğu belirlendi. Çorlu'daki evine giden ve perdeleri kapatan Erzan'ın o gün intihar etmek istediği ancak son anda vazgeçtiği, emniyetteki sorgusunda ortaya çıktı. Erzan ifadesinde, o güne dair kritik detayı anlattı.

Seçil Erzan, intihar etmek istemiş: Perdeleri çekip, telefonu kapatıp... - Sayfa 1

Futbol dünyasını sarsan 'fon' skandalında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Muslera, Semih Kaya ve Muslera gibi ünlü futbolcular ile çok sayıda iş insanının mağdur olarak yer aldığı davada gözler Seçil Erzan'a çevrildi.

111
Seçil Erzan, intihar etmek istemiş: Perdeleri çekip, telefonu kapatıp... - Sayfa 2

Kurduğu 'ponzi' sistemiyle çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddia edilen Erzan'ın kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde tırmandığı dikkat çekti.

211
Seçil Erzan, intihar etmek istemiş: Perdeleri çekip, telefonu kapatıp... - Sayfa 3

Jeoloji Mühendisi olduğu bilinen Erzan, henüz 24 yaşındayken Denizbank Şube Müdürü olarak atandı.

311
Seçil Erzan, intihar etmek istemiş: Perdeleri çekip, telefonu kapatıp... - Sayfa 4

Hırslı yapısıyla bilenen Erzan, ünlü isimlerle yakın ilişkiler kurarak 'saadet zinciri' planını hayata geçirdi. Yüksek kar getirisi vaadiyle çok sayıda ismi siteme dahil eden Erzan, ilk yatırım yapanlara ödemeyi sisteme son girenlerden gelen paralarla yapıyordu.

411