Seçil Erzan davası başlarken hareketli anlar!

Türkiye'nin gündemindeki Seçil Erzan davası başlarken adliyede hareketli dakikalar yaşandı. Mahkeme salonu tıklım tıklım doldu. Erzan'a 4 milyon 100 dolar verip 3,5 milyon dolar geri aldığını öne süren eski futbolcu Semih Kaya adliyeye girerken görüntülendi. Bugünkü ikinci duruşmaya Buse Terim Bahçekapılı ile Volkan Bahçekapılı da katılıyor. Erzan'ın bugünkü duruşmadaki ifadeleri de ortaya çıktı.

Seçil Erzan davası başlarken hareketli anlar! - Sayfa 1

Futbol camiasının yıldız isimlerinin banka müdürü Seçil Erzan'ın baş rolünde olduğu dolandırıcılık davasına karışmasında bugün kritik gün. Seçil Erzan ikinci kez hakim karşısına çıkarken Arda Turan, Selçuk İnan gibi futbolcuların da katılması bekleniyordu.

113
Seçil Erzan davası başlarken hareketli anlar! - Sayfa 2

SEMİH KAYA ADLİYEDE

Seçil Erzan ve 6 sanığın yargılandığı dava İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesinde başladı. Duruşmada tanık olarak ifade vermek için eski futbolcu Semih Kaya adliyeye geldi. Kaya'nın adliye girdiği dakikalardaki yoğun kalabalık ve hareketlilik dikkatlerden kaçmadı.

213
Seçil Erzan davası başlarken hareketli anlar! - Sayfa 3

ARDA TURAN MAZERET BİLDİRDİ

Şikayetçi Arda Turan'ın avukatları, müvekkillerinin mazeretli olduğu için duruşmaya katılamadığını belirttiler. Tanık Nur Erkasap'ın da sağlık sebebiyle duruşmaya katılamayacağını bildirdiği tutanağa geçti. Öte yandan duruşmayı çok sayıda avukat, gazeteci, sanık yakınları da takip ediyor. Duruşma salonu tıklım tıklım doldu.

313
Seçil Erzan davası başlarken hareketli anlar! - Sayfa 4

Davanın ilk duruşmasının ara kararında mahkeme, gelmeyen müştekiler Arda Turan, Selçuk İnan, Emre Belözoğlu, Buse Terim Bahçekapılı, Bülent Çeviker ve İsmail İbrahim Çağlar’ın hazır edilmesi için avukatlarına süre verilmesine hükmetmişti.

413