Gündem
01 Nis 2023 13:57 Son Güncelleme: 01 Nis 2023 13:59

Seccade polemiği büyüyor! Bakan Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki!

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçaroğlu'nun ayakkabı ile seccadeye basarken çekilen fotoğrafı büyük tartışma yarattı. Konuyla ilgili dikkat çeken bir yorum da Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan geldi. Bakan Bozdağ, "Bazıları 'Mücahit' Kılıçdaroğlu diyor. Seccadeye ayağıyla basan bir mücahide şahit olduk. Bunu kınamamak yanlış olur. Biz doğru olanı yapıyoruz. Din istismarı yapanlar oruç tutmadan iftara gidenlerdir." dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçaroğlu'nun ayakkabı ile seccadeye basarken çekilen fotoğrafı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"BAZILARI 'MÜCAHİT' DİYOR"

Bakan Bozdağ, "Kılıçdaroğlu'nun ve yanındakilerin seccadeye ayakkabı ile basması büyük saygısızlık. Kılıçdaroğlu daha önce de başörtüsü için 1 metrekarelik bez parçası demişti. Bazıları 'Mücahit' Kılıçdaroğlu diyor. Biz daha önce seccadeye ayakkabı ile basan mücahit görmedik. Seccadeye ayağıyla basan bir mücahide şahit olduk. Bunu kınamamak yanlış olur. Biz doğru olanı yapıyoruz. Din istismarı yapanlar oruç tutmadan iftara gidenlerdir." dedi.

NE OLDU?

Kılıçdaroğlu'nun katıldığı bir iftar programında verdiği poz tartışma yarattı. Kılıçdaroğlu'nun seccadeye ayakkabı ile basması gündem oldu.