Magazin
27 Mayıs 2021 09:31 Son Güncelleme: 27 Mayıs 2021 14:24

Sebahattin Girgin: Kibariye beni dolandırdı!

2019 yılında şarkıcı Kibariye’nin Bodrum Yalıkavak’daki evini aldığını söyleyen iş insanı Sebahattin Girgin, "Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık, beni dolandırdı" iddiasında bulundu. İş insanı, ev için Kibariye'ye 4.5 milyon TL, emlakçılara da 500 bin TL ödediğini söyleyip, tehdit edildiğini açıkladı. Ali Küçükbalçık ise iddiaları yalanladı.

Kibariye’nin evinin satılık olduğunu yakın bir arkadaşının vasıtasıyla öğrendiğini söyleyen Sebahattin Girgin, "Bodrum’da yaşayan yakın bir arkadaşıma eve bakmasını rica ettim. 'Ev çok güzel kaçırma' deyince, Kibariye'yle masaya oturduk" dedi.

Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık’ın Ataşehir’deki evlerine eşiyle beraber gittiğini söyleyen iş insanı, şu açıklamayı yaptı:

"Bu evi iki sene önce 4.5 milyon TL'ye Kibariye Hanım'dan satın aldım. 2 milyon 300 bin TL banka borcu vardı, 2 milyon 200 bin TL'yi de onlara ödeme kaydıyla anlaştık. 500 bin TL de emlakçılara komisyon verdik..."

"OKUMAM, YAZMAM YOK" DEMİŞ 

"Yaptığımız protokol bizim ön sözleşmemiz, hepsi bende mevcut. Eşimle beraber Kibariye Hanım'ın kendi evine gittik. Elimde noterin kendi el yazısıyla belgesi var. 'Benim okumam, yazmam yok' dedi. Noter bunu kendi el yazısıyla yazdı, Kibariye Hanım'ın da imzası var. Bu işlemler sonrası ödeme yaptık, sözleşmede hepsi yazıyor. Evi bana sattığına dair noterin kendi imzası, satış vekaletiyle beraber elimde..."

"Ali Bey'in 'Hiçbir alacağım kalmamıştır, tüm alacaklarımı almışımdır' diye imzaladığı belge elimde. Yatırdığım para dekontları elimde. Özellikle açıklamalara şunları yazdım; 'Kibariye Küçükbalçık adına eft yapılmıştır'. Yani ev karşılığı. Bunun haricinde Audi marka bir arabayı Kibariye Hanım'a vermiştim, o da götürüp kendi kızının adına noterden satış yapmış. Onun evrakları da burada..."

"Ali Bey'in 'Hiçbir alacağım kalmamıştır, tüm alacaklarımı almışımdır' diye imzaladığı belge elimde. Yatırdığım para dekontları elimde. Özellikle açıklamalara şunları yazdım, 701 ada 33 parsel Kibariye Küçükbalçık adına eft yapılmıştır. Yani ev karşılığı. Bunun haricinde Audi marka bir arabayı Kibariye Hanım'a vermiştim, o da götürüp kendi kızının adına noterden satış yapmış. Onun evrakları da burada..."

"Evim daha önce soyuldu. Borçları karşılığı Bektaş ve Çağrı isiminde kişilere 300 bin TL’ye kiraya vermişler. Bu arkadaşlar da gelip evin kapısını kırıp, içeri girip eşyaları aldılar. Biz hırsızlık zannettik, emniyeti aradık, güvenlik kameralarından kişileri tespit ettik. Sonrasında arkadaşlara ulaştık, meğer bu arkadaşlardan 300 bin TL alıp evi kiralamışlar, onların haberi olmadan evi bana satmışlar. Bana da kimse 'kiracı var' demedi" şeklinde konuştu.

"BENİ ŞİKAYET ETTİLER" 

"Adamlar kapıyı kırıp evime 120 bin TL zarar verdiler. Eşyaları alıp götürüyorlar. Sonrasında gelip 'biz kiracıyız, elimizde kira kontratımız var' dediler. Ali Bey'le anlaştık, 'evin masrafları benden' diye. Adamların masraflarını ödemedi, adamlar da gitti beni Bodrum Kaymakamlığı'na şikayet etti. 'Kira ödememiz yapılmış, alamıyoruz. Evi satmış, biz mağduruz, evimizi teslim edin ya da paramızı verin' diye. Beni, Kibariye Hanım ve Ali Bey'i şikayet etmiş..."

"İfadem kaymakamlıkta mevcuttur, Ali Bey'in beyanı da orada duruyordur. 'Evi Sebahattin Girgin’e sattım, paramı aldım. Bektaş ve Çağrı isimli arkadaşlara formaliteden kira konturatı yaptım. Ev hacizlik olduğu için, bankaya geçeceği için beş sene kira kontratı var diye, evin içerisinde otursunlar diye yapmışım' şeklinde ifade verdi..."

ALİ KÜÇÜKBALÇIK'TAN AÇIKLAMA 

Söz konusu iddiaları yalanlayan Ali Küçükbalçık, "Bunlar doğru değil. Evin kredisini ödeyemediğimiz için banka satışa koydu. Biz kimseyle görüşmedik" dedi.