Televizyon
23 Eki 2012 17:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:17

"S.ÇTINIZ SIVADINIZ!" İZZET YILDIZHAN'DAN ŞOK SÖZLER!

2.Sayfa'ya konuk olan İzzet Yıldızhan, sunucuları böyle azarladı.

'2. Sayfa' programına konuk olan İzzet Yıldızhan, Nihat Doğan'la birlikte çıkan otel skandalı hakkında açıklamalarda bulundu.

''Ankara'da 'otel skandalı' olarak adlandırılan olay senin kariyerine zarar verdi mi?'' sorusuna ''Şimdi bakın biz Türkiye'deyiz bu olay Avrupa'da olsaydı hiç kimsenin dikkatini bile çekmezdi. Biz Müslüman bir ülkeyiz. Yok desem yalan atmış olurum zaten. Çünkü aykırı birşey. Siz de burada s.çtınız sıvadınız'' cevabını verdikten sonra programın sunucuları Yıldızhan'ı sözlerine dikkat etmesi konusunda uyardı.

'PARA YEDİRMİŞİM BÖYLE BİR ŞEY YOK'
Sunucularının sözlerini kesmesine de sinirlenen Yıldızhan, davada adı geçen kızlara maddi yardım verdiği iddialarına ise şöyle cevap verdi: 'Bugün Genelkurmay Başkan'ı içeride. İçeriden 3 gün sonra çıkmış olsaydı tüm kamuoyu aynı şeyi söylerdi; 'Genelkurmay Başkan'ı bak neler yaptı' derlerdi. Aziz Yıldırım içerideydi. Bu ülkede her şeye müdahale edebilecek güçleri var ama edemediler. Ben kimim ki... Onlar da 2-3 gün içeride kalsaydı sen onlara da aynı şeyi söyleyecektin. Kamuoyunda aynı izlenim olacaktı. Sen git istediğin kadar müdahale et kıza. Yargı kararı verecek. Para yedirmişim. Böyle bir şey yok'