Savcının odasındaki görüntüleriyle gündem olan avukat sessizliğini bozdu: 'Benim babam zengin'

Adliyedeki terör savcısının odasından, "Ben asla kaybetmem ya kazanırım ya öğrenirim" notuyla paylaştığı fotoğrafların ardından gündem olan Avukat Buket Nurşah Tekışık, hakkındaki eleştirilerin ardından açıklamalarda bulundu.

Savcının odasındaki görüntüleriyle gündem olan avukat sessizliğini bozdu: 'Benim babam zengin' - Sayfa 1

İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde terör savcısının odasında fotoğraf çektirip, "Ben asla kaybetmem ya kazanırım ya öğrenirim" notuyla paylaşan Avukat Buket Nurşah Tekışık'ın lüks yaşamı ve arabaları tartışma konusu oldu. Hakkındaki eleştirilere 3 dakikalık bir video yayınlayarak yanıt veren Tekışık, ailesinin maddi durumunun iyi olduğu, öğrenciyken de iyi imkanlara sahip olduğunu belirtti.

110
Savcının odasındaki görüntüleriyle gündem olan avukat sessizliğini bozdu: 'Benim babam zengin' - Sayfa 2

Tekışık yayınladığı videoda şu ifadelere yer verdi:

210
Savcının odasındaki görüntüleriyle gündem olan avukat sessizliğini bozdu: 'Benim babam zengin' - Sayfa 3

"Bir süredir anlamsız şekilde sosyal medyada hakkımda bir linç politikası yürütülüyor, asılsız haberler yapılıyor. Söylemediğim/yalan/yanlış şeyler sırf etkileşim almak için benim ağzımdanmış gibi yazılıyor. Ülke gündemini gereksiz şekilde meşgul eden bu haberler ile ilgili artık açıklama yapma, cevap verme zorunluluğu doğdu. Adliyede paylaştığım birkaç fotoğraf ve altına yazdığım bir özlü sözün yarısı kesilerek, kötü niyetli yorumlanarak oldukça çirkin paylaşımlar yapıldığını gördüm.

310
Savcının odasındaki görüntüleriyle gündem olan avukat sessizliğini bozdu: 'Benim babam zengin' - Sayfa 4

"TÜM ARAÇLARIM PAYLAŞILIYOR"
Ben 28 yaşında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi mezunu bir avukatım. Başka bir üniversiteden mezun olduğuma yönelik bugüne kadar kimseye bir açıklamada bulunmadım. Uzun süredir BKT şeklinde tek bir plaka ve araç kullanıyorum. Kullandığım araçlar değişse de plakam değişmiyor. Sanki birçok aracım varmış gibi aynı plakanın takılı olduğu geçmişten bugüne kullandığım tüm araçlarım paylaşılıyor. Yurtdışına tatile gidip araç kiralayan, lüks mekanlardan tatil yerlerinden fotoğraf paylaşan ülkede varlıklı on binlerce insan var.

410