Gündem
11 Eki 2018 13:30 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:54

Savcılık Arda Turan hakkında soruşturma başlattı

Arda Turan ve şarkıcı Berkay arasında yaşanan kavgaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Futbolcu Arda Turan’ın adı şarkıcı Berkay’la kavgası sonrasında gündeme geldi. Berkay’ın eşine sözlü tacizde bulunduğu iddia edildi. Berkay, “Bütün hukuki yollara başvuracağız. Arda Turan’ın eşimi tanımaması mümkün değil. Yıllardır süren ve göz önünde olan evliliğim var” dedi.

Sözcü’nün haberine göre; Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin’in şikayeti üzerine savcılık, Arda Turan hakkında soruşturma başlattı. Savcılığın olayı incelemeye aldığı, soruşturma kapsamında Arda Turan’ın ifadesinin alınabileceği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

İddiaya göre, İstanbul Emirgan’daki gece kulübü ‘Gizli kalsın’da popçu Berkay ile eşi Özlem Ada Şahin eğleniyordu. Yan masada ise Başakşehirli Arda Turan, Trabzonsporlu Burak Yılmaz ve bir grup oturuyordu. Berkay bir ara dışarıdayken Arda Turan, Özlem Ada Şahin’in yanına gidip ”Ne kadar güzelsin, bekar olsam seni kaçırmazdım” dedi.

Özlem Ada Şahin, Arda Turan’a ”Ne diyorsun sen, kendine gel” dedi. Eşi, Berkay geldiğinde de her şeyi anlattı. Berkay, Arda’ya gidip ”Eşimi eve bırakıp döneceğim. Bir yere ayrılma, erkek erkeğe konuşalım” dedi. Arda, ”Hayırdır ne konuşacağız” dedi, sonra da Berkay’a kafa attı. Burnu kırılan Berkay hastaneye kaldırıldı.

Arda,  iddiaya göre; arkadaşları sakinleştirdikten sonra hastaneye gitti. Yanına aldığı silahı Berkay’a uzatıp ”Karın olduğunu bilmiyordum. Öldür beni, çok pişmanım. Çok büyük öküzlük ettim. Özür dilerim” dedi. Özlem Ada Şahin ise Arda Turan’ın 8.5 aylık hamile eşi Aslıhan Doğan Turan’ı sabah saat 06.00’da arayıp yaşananları anlattı.

AMELİYAT OLDU

Şarkıcı Berkay dün akşam özel hastanede ameliyat oldu.