Televizyon
03 Nis 2015 07:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:10

'Savcı Kiraz' haberlerine tepki gösterdi, CNN Türk'ten istifa etti!

Serdar Tuncer, son yaşanan gelişmelerin ardından CNN Türk'te yayınlanan Başka Şeyler programını bitirme kararı aldıklarını duyurdu

Serdar Tuncer, Berkin Elvan dosyasının savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın rehin alınmasının ardından yaşanan gelişmelerde, kullandığı yayın dili nedeniyle hükümete yakın kesimlerce eleştirilen Doğan Yayın Grubu bünyesindeki CNN Türk’ten istifa ettiğini duyurdu.

Twitter üzerinden açıklama yapan Serdar Tuncer, son yaşanan gelişmelerin ardından CNN Türk'te yayınlanan dini ve tasavvuf içerikli Başka Şeyler programını bitirme kararı aldıklarını duyurdu.

Tuncer ayrıca programlar boyunca destek aldığı Barış Tunay'a, yönetmen İsmail Emek'e ve destek verenlere teşekkür etti.







TWITTER'DEN TEPKİ GÖSTERDİ

Çağlayan Adliyesi'ndeki hain saldırıyla ilgili olarak twitter adresinden, olay günü tepki gösteren Serdar Tuncer, isim vermeden bazı medya gruplarını da eleştirmişti. İlk olarak "Bir olay olur, binlerce insanın aslında ne olduğunu görürsün. Tabii gözün varsa" tweetini paylaşan Tuncer, operasyon sonrası da "Savcıya Rabbimden acil şifa dilerim. Hainlere, ahmaklara, çanakçılarına da siyasetçisinden gazetecisine kadar, yuh olsun, yazıklar olsun..!" tweetini attı.