Gündem
21 Ağu 2011 08:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:42

"SAVCI BERK O SÖZÜ SÖYLEDİ!" YILDIRIM AÇIKLAMA!

Yıldırım, daha önce kendisini yalanlayan soruşturma savcısı Mehmet Berk'e karşılık verdi

Aziz Yıldırım: “Sayın Savcı’nın ‘Son 5 maçın sonucunu biliyorduk’ dediğini tüm kamuoyu bilirken, hatta günlerce tartışılmışken bu sözün Berk tarafından yalanlanması, kendisinin nasıl bir soruşturma yürüttüğüne dair örnektir.”

F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, daha önce kendisini yalanlayan soruşturma savcısı Mehmet Berk’e karşılık verdi ve Berk’in “Son 5 maçın sonucunu biliyorduk” dediğini yineledi. Yıldırım, avukatları aracılığı ile yaptığı yazılı açıklama şöyle:

“SAYIN Savcı, böyle bir şey söylemediğini belirtmiş ve benim bunu kendisine karşı kamuoyu oluşturmak adına öne sürdüğümü iddia etmiştir. Mehmet Ali Aydınlar ve TFF heyetinin Berk ile görüşmesinin ardından bu iddia basına da yansımıştır. Hatta Beşiktaş avukatlarından Sayın Ahmet Akpınar da Berk’e yönelik, son 5 maç ile ilgili neden suçüstü yapılmadığı ve bu maçlar ile ilgili bahis oynanıp oynanmadığına dair sorular yöneltmiştir.

‘BEN YALAN SÖYLEMEM’

SAYIN Savcı’nın ‘Son 5 maçın sonucunu biliyorduk’ sözleri tamamen gerçektir. Sevenim de sevmeyenim de benim yalan söylemeyeceğimi bilir. Ancak Savcı’nın kamuoyu tarafından bilinen ve hatta günlerce tartışılan sözlerini yalanlaması, kendisinin nasıl bir soruşturma yürüttüğüne dair bir örnektir.”