Televizyon
11 Nis 2021 14:40 Son Güncelleme: 11 Nis 2021 14:47

Savaşçı yeni sezon ilk bölümüyle ne kadar izlendi?

Yapımını Limon Yapım, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Osman Taşçı ve Eray Koçak’ın oturduğu, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı 'Savaşçı' dizisinin 5. sezon ilk bölümü yayınlandı.

FOX'un Limon Yapım imzalı Savaşçı dizisinin beşinci sezon ilk bölümü dün akşam izleyiciyle buluştu.

TİAK verilerine göre; Savaşçı dizisinin dün akşam yayınlanan 100. bölümü; Total ve AB kategorilerinde 9'uncu olurken, ABC'de ise 6'ncı sırada yer aldı.

Dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesinin anlatılacağı dizinin oyuncu kadrosunda; Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Feyza Sevil Güngör, Güneş Zavrak ve Cem Kurtoğlu, Ediz Hun, Alp Öyken ile Zerrin Sümer gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Gönül Dağı zirvede, Kardeşlerim takipte

10 Nisan Cumartesi gününün reyting sonuçlarına göre; TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı, tüm kategorilerde ilk sırada yer aldı.

atv'de yayınlanan Kardeşlerim dizisi ise tüm kategorilerde 2'nci olarak Gönül Dağı'nı takibini sürdürdü.

Gönül Dağı dizisinin özet bölümü de Total ve AB'de üçüncü olurken, ABC'de ise Survivor 2021 üçüncü oldu.

ETİKETLER
#savaşçı #reyting