Polemik & Kulis
09 Mar 2017 09:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:32

SAT komandosu Ali Türkşen Rasim Ozan'ın restini gördü: Yer ve saat söylesin, yalnız geleceğim

Ergenekon ve Balyoz davası mağdurlarından emekli SAT komandosu Ali Türkşen, T24 ve Rasim Ozan Kütahyalı'ya tepki gösterdi.

Balyoz ve Ergenekon’da yargılanan askerlerin kurduğu "Hayırlı Konvoy"un üyelerinden emekli albay Ali Türkşen’in Sabah yazarı Rasim Ozan Kütahyalı’ya “Hayatında bir gün şerefinle yaşa” demesiyle başlayan polemik sürüyor.

Bu sözlere “Meczup” ve “Şerefsiz hain” ifadeleriyle yanıt veren Sabah yazarına “İstediğin kanalda, istediğin programa çıkalım” diyen Ali Türkşen’in çağrısına Kütahyalı’dan yanıt geldi. Ülke genelinde ‘Hayırlı Konvoy’daki en rütbeli isimlerden olan emekli tümgeneral Ahmet Yavuz’un kendisiyle canlı yayına çıkmayı kabul etmediğini söyleyen Rasim Ozan Kütahyalı, Albay Ali Türkşen’e “Korkak komutanlarını da al, hep beraber canlı yayına çıkalım” dedi.

Kütahyalı’nın sözlerine Ali Türkşen'den jet yanıt geldi.Türkşen, “Korkak ifadesini aynen iade ediyorum. İstediği zaman, istediği televizyon kanalında karşı karşıya gelmeye hazırım. ROK’a iletin: yerini, kanalını, saatini söylesin. Yalnız geleceğim. Birkaç gün içerisinde bir yanıt bekliyorum” ifadelerini kullandı.