Gündem
18 Ara 2019 17:45 Son Güncelleme: 18 Ara 2019 17:50

Şaşırtan ifade ortaya çıktı! Ceren'in katilinden şikayetçi olmadı!

Ordu'da balerin Ceren Özdemir'i katleden Özgür Arduç'un cinayet işlediği bıçağı çaldığı iş yerinin sahibinin, Arduç'tan şikayetçi olmadığı belirlendi.

Türkiye gündemini derinden sarsan olayda, cezaevi firarisi katil zanlısı Özgür Arduç, üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'in çalıştığı bale kursundan evine kadar takip edip, evinin girişinde bıçakla canice katletmişti.

Olayın ertesi günü yakalanan Arduç tutuklanarak, Van Yüksek Güvenliklli Cezaevi'ne konuldu. Ordu Cumhuriyet Savcılığı tarafından jet hızıyla hazırlanan ve 'canavarca hisle adam öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen iddianame, geçen cuma günü Ordu Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi.

BIÇAĞI ÇALINAN İŞ YERİ SAHİBİ ŞİKAYETÇİ OLMADI

Tutanaklarda, Arduç’un cinayette kullandığı bıçağı çaldığı iş yerinin sahibi L.A. ile görüşme yapıldığı da bildirildi. Tutanakta bıçağı çalınan iş yeri sahibinin şikayetçi olmadığı ifade edildi.

Arduç, ifadesinde cinayet işlemek için önce silah bulmaya çalıştığını, bu amacına ulaşamayınca da adını bilmediği bir işyerinin önünden geçerken tezgah üzerinde bulunan bıçağı çaldığını anlatmıştı.

GENÇ BALERİNİN ÜZERİNDEN 5 TL ÇIKTI

Olay yeri tutanaklarında ise zanlının gasp etmeyi amaçladığını öne sürdüğü Ceren’in üzerinden cep telefonu ve kulaklık ile 5 TL çıktığı bilgisine yer verildi.