Gündem
26 Mar 2024 09:08 Son Güncelleme: 26 Mar 2024 09:12

Sarkmayı aldırayım derken, kolunu kaybediyordu!

Mide küçültme ameliyatı olan 35 yaşındaki Sevda D, güzellik uğruna az kalsın kolundan oluyordu. Genç kadın, yara ve enfeksiyon kapan kolu için savcılığa başvuruda bulunarak Op. Dr. Defne E. hakkında şikayetçi oldu.

Güzellik uzmanı 35 yaşındaki Sevda D., 2019'da Avusturya'da mide küçültme ameliyatı oldu. Verdiği kilolar sonrası vücudunda sarkmalardan rahatsız olan kadın, 2021'de Türkiye'de bir estetik doktoruyla anlaşarak ameliyat oldu.

Sonuçtan memnun olmayan kadın bir süre sonra bu sefer de Op. Dr. Defne E.'nin çalıştığı hastaneye gidip burada ameliyat oldu. Genç kadın hastanede yattığı sırada sağ kolunda hissizlik ve ağrı hissetmeye başladı. Bu durumu doktoruna anlattığında koluna buz uygulaması yaparak yukarıda tutması gerektiği söylendi.

Hastaneden taburcu olan genç kadın konaklamak için otele geçti. Ancak ağrıları bir türlü dinmeyen Sevda D. hastaneye geri döndü.

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre; Dikişlerin açılması gerektiğini, aksi takdirde kolunu kesmek zorunda kalacaklarını belirten doktor Defne E.'nin talimatıyla dikişler açıldı. Ancak yara, enfeksiyon kaptı. Bunun üzerine savcılığa giden Sevda D., doktordan şikayetçi oldu ve soruşturma başlatıldı.