Şarkıcı Seçil Çiftçi'nin işlediği cinayette yeni iddialar: "Pusu kurup canice öldürdüler"

İstanbul'da eski sevgilisi şarkıcı ve model Seçil Çiftçi (25) tarafından öldürülerek ormana atıldığı ortaya çıkan Semih Sevim'in (40) Tokat'ta yaşayan ağabeyi Ufuk Sevim (44), çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Sevim, "Kardeşime kumpas kurdular, pusu kurarak kardeşimi canice öldürdüler. Katil zanlısı Seçil Çiftçi'nin kardeşimi tek başına öldürmesi imkansız. Suçluların en ağır şekilde yargılanmasını istiyoruz" dedi.

Şarkıcı Seçil Çiftçi'nin işlediği cinayette yeni iddialar: "Pusu kurup canice öldürdüler" - Sayfa 1

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; 1 Ocak'ta Sancaktepe’de ormanda elleri ve ayakları bağlanmış kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulunduğu ihbarını aldı. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri; mantar toplamaya çıkan bir ailenin fark ettiği erkek cesedinin parmak izinden kimliğinin Semih Sevim'e ait olduğunu belirledi.

116
Şarkıcı Seçil Çiftçi'nin işlediği cinayette yeni iddialar: "Pusu kurup canice öldürdüler" - Sayfa 2

Yapılan ilk incelemenin ardından, ailesiyle irtibat kuruldu ve Sevim'in Tokat'ta ikamet ettiği, ancak kendisinden haber alınmadığı için ailesi tarafından kayıp ihbarında bulunulduğu tespit edildi.

216
Şarkıcı Seçil Çiftçi'nin işlediği cinayette yeni iddialar: "Pusu kurup canice öldürdüler" - Sayfa 3

FAİL ESKİ KIZ ARKADAŞI ÇIKTI
Semih Sevim'in İstanbul’da görüştüğü kişilerin ifadeleri, kullandığı sosyal medya hesapları ve plaka tanıma sistemi (PTS) üzerinden öldürülmeden önceki iletişim ve hareket trafiği belirlendi. 

316
Şarkıcı Seçil Çiftçi'nin işlediği cinayette yeni iddialar: "Pusu kurup canice öldürdüler" - Sayfa 4

Olayda şüphesi olduğu değerlendirilenlere yönelik olarak 4 ayrı adreste eş zamanlı arama yapan jandarma ekipleri; Sevim'in eski kız arkadaşı Seçil Çiftçi’nin çelişkili ifadelerinden şüphelendi. Ekipler, sosyal medya hesaplarından Sevim'i tehdit ettiği üzerine bulgular elde ettiği ve evinde uyuşturucu bulduğu Seçil Çiftçi’yi gözaltına aldı.

416