Magazin
10 Ağu 2021 09:35 Son Güncelleme: 10 Ağu 2021 09:37

Şarkıcı Güllü'nün olaylı gecesi! Yumruklar havada uçuştu

Gerçek adı Gül Tut olan ve sahne adı Güllü olarak bilinen 47 yaşındaki Türk fantezi müziği ses sanatçısı, Fethiye’de işletmeciliğini yaptığı mekanda kavgaya karıştı. Şarkıcı Güllü, kızı ve yardımcısı ile işletmeciliğini yaptığı mekanda davalık olduğu mal sahibi ile kavga etti. Olaylı gece karakolda bitti.

Magazin D’nin haberine göre; Muğla’nın Fethiye ilçesinde Çalış semtinde kamp alanı işleten şarkıcı Güllü, 5 bin 200 lira olan kira bedelini aylardır ödemediği gerekçesiyle mal sahibi ile davalık oldu.

ŞARKICI GÜLLÜ GÖZALTINA ALINDI 

47 bin TL’yi bulan borç yüzünden Erdal Bolatcan ile önce davalık olan Güllü ardından kavga etti. Kızı Tuyan Ülkem ve Deniz adındaki yardımcısıyla mekan sahibini darp eden Güllü gözaltına alındı.

MEKAN SAHİPLERİ YARALANDI!

Saldırıda çeşitli yerlerinden yaralanan mekan sahipleri Güllü ve beraberindekilerden şikayetçi oldu. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş ekipleri Güllü, kızı ve yardımcısını karakola götürdü. Saldırıda çeşitli yerlerinden yaralanan mekan sahipleri Güllü ve beraberindekilerden şikayetçi oldu. Kavga görüntüleri, amatör kameraya an be an yansıdı.