Magazin
02 Nis 2021 17:32 Son Güncelleme: 02 Nis 2021 17:33

Şarkıcı Ege'nin büyük şansızlığı! Koronavirüs, kitle, yangın...

Geçtiğimiz aylarda korona atlatan ünlü şarkıcı Ege, üst üste yaşadığı talihsizliklerle herkesi şaşkına çevirdi. Rutin kontroller için hastaneye giden şarkıcı mesanesinde kitle olduğunu öğrendi. Apar topar operasyona giren Ege, kaldığı otelde yangın çıkınca "Bela beni kovalıyor ben kaçıyorum" diyerek isyan etti.

Yaz Aşkım, Delice Bir Sevda, Hurma Gözlüm, Sevildiğini Bil Yeter gibi unutulmaz şarkılara imza atan Ege, son aylarda büyük bir şanssızlık yaşıyor. Kasım ayında koronavirüse yakalanan ünlü şarkıcı, bu kez rutin kontroller için gittiği hastanede mesanesinde kitle tespit edilince büyük bir şok yaşadı. Acil bir operasyonla kitleyi aldıran Ege, şimdi patolojiden gelecek sonuçları bekliyor.

"PATOLOJİ SONUCU BEKLİYORUM"

Yaşadığı talihsizliklerden sonra Hürriyet'e konuşan Ege, "Genel bir kontrol için ultrason çektirdim. Mesanemde büyümeye yatkın bir kitle tespit edildi. Doktorlarım hemen kitlenin alınması gerektiğini söylediler. Dün bir operasyon geçirdim. Şimdi büyük bir umutla patoloji sonucunu bekliyorum. Erken teşhisin ne karar önemli olduğunu bir kez daha anladım"

"HAYATIMDA YENİ BİR SAYFA AÇIYORUM"

Son dönemde sıkıntı günler yaşadığı belirten ünlü şarkıcı "Koronavirüse yakalandım. Şimdi de bu sorun çıktı. Sabah da Antaya'da kaldığım otelde küçük bir yangın çıktı. Bela beni kovalıyor ben kaçıyorum. Bu yaşadıklarım hayatın ne kadar güzel olduğunu anlamak için bir fırsat oldu. Artık yeni bir sayfa açıyorum hayatımda" dedi.