Magazin
18 Ara 2015 17:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:15

Şarkıcı Berkay'a saldırıda şok gelişme! Onlar da ifade verecek!

Fenerbahçe'nin ünlü milli futbolcusu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin ve İşadamı Mehmet Dinçerler de emniyete ifadeye çağrıldı! Asena Erkin ve Mehmet Dinçerler'in adı bir süre önce aşk dedikodularına karışmıştı...

Ünlü şarkıcı Berkay'ın Beşiktaş Etiler'de uğradığı silahlı saldırıyla ilgili 8 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında Fenerbahçe'nin ünlü milli futbolcusu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin ve İşadamı Mehmet Dinçerler de emniyete ifadeye çağrıldı. Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin ile ilgili magazin basınında çıkan "Mehmet Dinçerler'le Aşk mı Yaşıyor?" haberine bir süre önce iş adamının avukatından yalanlama gelmişti.



Dinçerler'in avukatından gelen konuyla ilgili açıklama şöyleydi:

"haberler.com 04.11.2015 günlü internet sayfasında "Asena Erkin Mehmet Dinçerler'le Aşk mı Yaşıyor?" başlığı ile, müvekkilim Muhammet Dinçerler (tanınan ismiyle Mehmet Dinçerler) hakkında bir habere yer verilmiş ve haber içeriğinde "Tanınan ismiyle Muhammet(Mehmet) Dinçerler'in Asena Erkin isimli şahısla birlikte yaşadığı" ifade edilerek Muhammet(Mehmet) Dinçerler haber konusu edilmiştir.

Haberde yer verildiği şekide müvekkilim Muhammet(Mehmet) Dinçerler, Asena Eerkin ile birlikte yaşamadığı gibi bahse konu haber asılsız bir dedikodu ürünü olup, haber değeri dahi taşımamaktadır. Muhammet(Mehmet) Dinçerler'in iş ve aile hayatını olumsuz mahiyette etkileyen haberin gerçeklikle bir ilgisi olmadığı kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur."

Futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin avukatıyla birlikte, şarkıcı Berkay'ın aracının kurşunlanma olayı ile ilgili ifade vermek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne geldi. Yetkililer Asena Erkin'in bilgisine başvurulmak üzere davet edildiğini bildirdi.

Ünlü pop sanatçısı Berkay, Levent'te sahne aldığı gece kulübünden Beykoz'daki evine dönerken silahlı saldırıya uğramış, olayda şans eseri yaralanmamıştı. Berkay'ın aracına çok sayıda kurşun isabet etmişti. Polisin yürüttüğü soruşturma kapsamında olayla ilgili daha önce 4 kişi gözaltına alınmıştı.