Gündem
16 Oca 2013 11:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:38

SARAYDA CARİYE, YEŞİL SAHALARDA KRALİÇE!

Muhteşem Yüzyıl'da cariye rolündeki Serenay Aktaş, oyunculuktaki hünerlerini yeşil sahalarda da gösteriyor

Muhteşem Yüzyıl'da cariye rolündeki güzel oyuncu Serenay Aktaş, Türkiye Bayanlar 2. Ligi'nde 1207 Antalyaspor'la Nazilli Belediye'ye karşı forma giydi

Yeni Asır'dan Ali Soydemir'in özel haberine göre Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mustafa'nın cariyesi rolündeki Serenay Aktaş, oyunculuğunun yanı sıra futboldaki hünerleriyle de alkışlandı. Aynı zamanda, Türkiye Bayanlar 2. Lig 1. Grup'ta mücadele veren lider 1207 Antalya Spor Kulübü'nün bayan futbol takımında forma giyen forvet Aktaş, Nazilli Belediyespor'la oynadıkları maçta göz doldurdu.

SAHADA GOLCÜ SETTE CARİYE
Türkiye Bayanlar 2. Lig 1. Grup'ta zirve mücadelesi veren Nazilli Belediyespor, geçtiğimiz haftasonu lider 1207 Antalya Spor Kulübü ile karşılaştı. Antalya ekibinin futbolcularından biri herkesten fazla dikkatleri üzerine çekti. Bu bayan futbolcu, aynı zamanda Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mustafa'nın cariyesi rolünde oynayan Serenay Aktaş'tan başkası değildi.
Aktaş, muhteşem fiziği ve oyunculuğunun yanı sıra futboldaki yeteneğiyle de yeşil sahalarda fırtına gibi esti.

BU ROL ALDIĞI BEŞİNCİ DİZİSİ
Yahşi Cazibe, Kalbim Seni Seçti, Alemin Kralı, Arka Sıradakiler adlı dizilerde de rol olan 1207 Antalyaspor takımının forvet oyuncusu Serenay Aktaş, lider Nazilli Belediyespor'la oynanan maçta göz doldurdu. Aktaş'ın bir gol kaçırdığı maç 1-0 Nazilli Belediyespor'un üstünlüğüyle sonuçlandı. Yine de 17 numaralı formayı giyen genç forvet Serenay Aktaş, performansıyla alkışlandı.

LİGDE 12 GOLÜ VAR
Mütevazı tavırlarıyla dikkati çeken ve her geçen gün hayran kitlesini artıran genç oyuncu ve futbolcu, Muşteşem Yüzyıl'ın bu çarşamba ekrana gelen 81. bölümünden itibaren diziye dahil oluyor. İstanbul Fatih Vatan Lisesi Bayan Futbol Takımı'ndan 1207 Antalyaspor'a transfer olan Serenay Aktaş, 2012-2013 sezonunda oynadığı 7 maçta attığı 12 golle takımını zirveye taşıdı.

Takım içi dostluğun birlik ve beraberliğin en üst seviyede olduğunu her platformda söyleyen Serenay, 1207 Antalyaspor'da şampiyonluk yaşamak istiyor.