Gündem
02 Mayıs 2014 09:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:08

Sarai Sierra'nın filmine +18 sınırı

Sarai Sierra'nın hayatından esinlenilerek çekilen Gecenin Tenhasında filmine +18 yaş sınırı getirildi.

Türkiye'nin günlerce kayıp olarak bildiği ve daha sonra İstanbul'da cesedi bulunan Amerika'lı turist Sarai Sierra'nın hayatından esinlenerek hazırlanan 2013-2014 yapımı "Gecenin Tenhasında" filmi gösterine hazırlanıyor.

Çekimlerden bu yana her sahnesi ayrı ilgi gören film yurtdışı basınında da ilgiyle karşılaştı. Merakla beklenen filmin başrol oyuncusu Maral Büyüksaraç, Ersan Ender, Silvia Santini yarın filmin galası için İtalya'ya gidiyor.Yönetmenliğini Mehmet Bükülmez'in üstlendiği filmin görüntü yönetmeni Marc Harwey ve ekibi İtalya'dan getirten yapımcı, İtalya için özel bir gala düzenliyor.

FİLME +18 SINIRLAMASI GETİRİLDİ

Öte yandan, başrol oyuncusu Maral Büyüksaraç'ın sevişme sahnesi sebebiyle filme +18 sınırlaması getirildi. Bir barın tuvaletinde cüretkar sevişme sahnesi olan Büyüksaraç, karara Twitter'dan tepki gösterdi. Güzel oyuncu, filmde +18'lik bir durumun olmadığını savundu.

BÜKÜLMEZ: DERDİMİZ GİŞE DEĞİL

Filmin yönetmeni Mehmet Bükülmez ise, "Gişede büyük yankı görelim gibi bir derdimiz yok,hedefimiz festivaller dilerim izleyenler filmin temasını doğru anlar" şeklinde konuştu