Gündem
05 Nis 2013 08:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:07

SARACOĞLU'NDA ''GALATASARAY'' PANİĞİ; FENERBAHÇE DİREKTEN DÖNDÜ

Fenerbahçe'nin Lazio'yu 2-0 yendiği maçta az kalsın yine bir paraşüt olayı yaşanıyordu.

Maç öncesi Twitter’dan bazı Galatasaraylı taraftarların “Olay çıkartalım” yazışmaları üzerine hem emniyet güçleri, hem de UEFA yetkilileri hassas bir çalışma yaptılar. Maçın oynandığı sırada ise yine paraşütle yanıcı bir madde atıldı ancak stada ulaşmadan söndü.

İstanbul Emniyeti karşılaşma için geniş güvenlik önlemleri aldı.

Maçı izlemeye gelen taraftarlar beş adet güvenlik çemberinden geçtikten sonra stada ulaşabildi. Hem polis, hem de özel güvenlikçiler taraftarları didik didik aradı, özellikle içeriye meşale girmemesi için büyük uğraş verildiği gözlendi. Karşılaşmanın başlamasına saatler kala özel güvenlikçiler stat içinde tatbikat yaparken, tribünlerdeki her nokta gözlem altına alındı. Bu arada maç öncesi Twitter’dan bazı Galatasaraylı taraftarların “Olay çıkaralım” yazışmaları yaptığı iddiası üzerine emniyet güçleri ve UEFA yetkilieri konuyu masaya yatırdı. Böyle bir durumun yaşanmaması için hassas bir çalışma yapıldı.

Fenerbahçe maçı için İstanbul’a gelen Lazio taraftarları da geniş güvenlik önlemleri altında stada getirildi. Taksim’den 5 otobüsle eskort eşliğinde Kadıköy’e gelen İtalyan taraftarlar, güvenlik tedbirleri altında stada girdi. Misafir seyirci tribününde 500’ün üzerinde Lazio taraftarının bulunduğu görüldü.

Paraşüt korkuttu

Fenerbahçe’nin Lazio’yu 2-0 yendiği maçta az kalsın yine bir paraşüt olayı yaşanıyordu. Maçın oynandığı sırada yine paraşütle yanıcı bir madde atıldı ancak stada ulaşmadan söndü. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi ikinci tur rövanşında BATE Borisov takımını ağırlarken de seyircisiz oynanan maçta sahaya stat dışından havai fişek atılmış ve sarı-lacivertli ekip bir maç seyircisiz oynama cezası almıştı.