Gündem
27 Kas 2020 13:14 Son Güncelleme: 27 Kas 2020 15:58

Saraç ailesi koronavirüse yakalandı! ROK, 'Bela kapıda' diyerek duyurdu...

Rasim Ozan Kütahyalı, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Yekta Saraç, eski HaberTürk Yönetim Kurulu Başkanvekili Mehmet Fatih Saraç ve ailelerinin Koronavirüs'e yakalandığını duyurdu.

Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Yekta Saraç, eski HaberTürk Yönetim Kurulu Başkanvekili Mehmet Fatih Saraç ve ailelerinin Koronavirüs'e yakalandığını duyurdu.

Kütahyalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Covid-19 konusunda aşırı dikkatli olmak şart. YÖK Başkanı Yekta Saraç’ın eşi ve iki oğlu da Koronavirüs'e yakalandılar. Kamuoyunun yakından tanıdığı Fatih Saraç ile eşi ve üç oğlu da yakalandı. İslam alimi Emin Saraç Hoca ve eşi, yani Fatih ve Yekta Saraç’ın annesi de yakalandı." ifadesini kullandı. 

Kütahyalı bu paylaşımının ardından bir paylaşım daha yaparak, "Kasımpaşa FK’yı Turgay Ciner ile birlikte yöneten, futbol camiamızın yakından tanıdığı CEO Fatih Saraç 12 gündür hastanede, ancak oksijenle nefes alabiliyor. Dualarımız Saraç’la. Kasımpaşa FK başta olmak üzere tüm futbol alemi bu tehlikeyi çok ciddiye almalı artık. Bela kapıda!" diye yazdı.

YÖK BAŞKANI KORONA DEĞİL

Rasim Ozan Kütahyalı'nın yaptığı bu paylaşıma YÖK ve Saraç ailesinin yakınlarından yalanlama geldi.YÖK Başkanı Yekta Saraç'ın koronavirüse yakalanmadığı belirtildi.