Saplantılı hayranı şarkıcı Teoman'a pusu kurdu! "Can güvenliğim tehlikede"

Teoman, kendisini takip eden ve sosyal medyada taciz eden hayranı A.A.'dan "Can güvenliğim tehlikede" diyerek şikâyetçi oldu. Savcılık, Teoman'ın oturduğu semtte, bakkal ve markette kendisini bekleyen hayran hakkında soruşturma başlattı.

Saplantılı hayranı şarkıcı Teoman'a pusu kurdu! "Can güvenliğim tehlikede" - Sayfa 1

Ünlü şarkıcı Teoman, kendisini sosyal medyadan sürekli rahatsız eden, ayrıca ev adresini öğrenen hayranı A.A.'yı savcılığa şikâyet etti. Sabah gazetesinin haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunulan suç duyurusu dilekçesine göre; A.A. adlı kadın, sosyal medyada Teoman'la ilgili taciz boyutuna varan mesajlar paylaşıyordu.

16
Saplantılı hayranı şarkıcı Teoman'a pusu kurdu! "Can güvenliğim tehlikede" - Sayfa 2

A.A. soyadını değiştirerek Teoman'ın soyadı olan 'Yakupoğlu'nu kullanmaya başladı. Sosyal medyada yalnızca Teoman'la ilgili içerikler paylaşan A.A, şarkıcının paylaşımlarının altına da "Cumartesi geleceğim, evde ol", "Canım seni görmek istiyor" şeklinde yorumlar yapmıştı.

26
Saplantılı hayranı şarkıcı Teoman'a pusu kurdu! "Can güvenliğim tehlikede" - Sayfa 3

Saplantılı hayran daha önce de Teoman'ı, şoförüyle ilgili olarak "Serkan Koç'u dizginle, yoksa sen bilirsin" diyerek tehdit etmişti.

36
Saplantılı hayranı şarkıcı Teoman'a pusu kurdu! "Can güvenliğim tehlikede" - Sayfa 4

Ünlü şarkıcıyla ilgili cinsel içerikli beyanlarla asılsız iddialarda da bulunan A.A., aleyhine korunma kararı olmasına rağmen, "Hâkim bey bu şahsın beni kendine aşık etmeye çalışması çok aşikâr. Nikâh şahidim olur musunuz?" şeklindeki konuşmalarla tacizlerini sürdürdü.

46