Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer ölüm tehditlerini affetmedi!.

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer’i ölümle tehdit eden Sinan Altıntaş hakkında 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı. Altıntaş, Dizer’e “Kocanı öldürüp seni köpeğim yapacağım” demişti.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer ölüm tehditlerini affetmedi!. - Sayfa 1

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı eşi Başak Dizer’i ölümle tehdit ettiği iddiasıyla şikayetçi olduğu Sinan Altıntaş hakkında, ‘hakaret’ ve ‘tehdit’ suçlarından 9 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.


16
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer ölüm tehditlerini affetmedi!. - Sayfa 2

Altıntaş, Dizer’in Harbiye’de işlettiği kafeyi basarak Tatlıtuğ çiftini ölümle tehdit etmişti. Savcılığa suç duyurusunda bulunan çift, dilekçesinde Altıntaş’ın Instagram hesabından 1 Mayıs’ta hakaret ve tehdit içerikli mesajlar gönderdiğini belirtti.


26
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer ölüm tehditlerini affetmedi!. - Sayfa 3

1 ay korunma kararı

Altıntaş’ın bunu saplantı haline getirdiğini dilekçesinde belirten Tatlıtuğ çiftinin avukatı şu açıklamayı yaptı: “Sinan Altıntaş, Hazar Ergüçlü ile ilişkilerinin Başak Dizer tarafından bozulduğunu ve onu getirmelerini istemiştir.


36
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer ölüm tehditlerini affetmedi!. - Sayfa 4

Ancak Ergüçlü’yü kendisine götürmeleri halinde ölümden kurtulabileceklerini söylemiştir. Altıntaş ayrıca sosyal medyadan Tatlıtuğ’a, ‘Cezaevine gireceksin, orada sana neler yapıyorlar’, Dizer’e ise ‘Kocanı öldürüp seni köpeğim yapacağım’ şeklinde mesajlar atmıştır.”


46