Gündem
22 Nis 2015 17:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:29

Şansal Büyüka dava açtı, Ahmet Çakar çıldırdı! "Obama'ya da şikayet edin ama..."

Eski hakem Ahmet Çakar, Türk spor medyasının duayen isimlerinden Şansal Büyüka ve ünlü teknik direktör Mustafa Denizli hakkındaki iddiaları nedeniyle çifte dava ile karşı karşıya kaldı.

Beyaz TV'de yorumculuk yapan Çakar, sosyal medyadan iki isme de ateş püskürdü: RTÜK mahkeme yetmez, gidin Obama'ya da şikayet edin ama kral çıplak...

Lig TV'de yayınlanan 'Maraton' programının yapımcısı Şansal Büyüka, Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı Bursaspor maçı sonrası kendisi hakkında suçlamalarda bulunan Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar hakkında suç duyurusunda bulunma kararı aldı.

Şansal Büyüka'nın, Beyaz TV'de yayınlanan 'Beyaz Futbol' programında kendisi hakkında iddialarda bulunan Çakar hakkında hem ceza hem de tazminat davası açılması için Perşembe günü yasal işlemlere başlayacağı öğrenildi. Büyüka'nın ayrıca, söz konusu program hakkında RTÜK'e de şikayet dilekçesi vereceği belirtildi.

Öte yandan Maraton programı yorumcularından teknik direktör Mustafa Denizli'nin de kendisi hakkındaki iddialarından dolayı Çakar hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

ÇAKAR: MAHKEMEYE VERMEZSE ADAM DEĞİLDİR

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Denizli ve Büyüka'nın kendisini mahkemeye vereceği haberlerinin basına yansıması üzerine adeta çılgına döndü.

Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Çakar, "Şansal Büyüka 20 yıldır futbolun baronu gibi davranıp herseyi tekeline almış ve istediği gibi hareket etmiştir. Erman Toroğlunun dünkü açıklamaları 'pierro' denen cihazın hangi kararı istiyorlarsa onu göstereceğini ortaya koymuştur. Şansal Büyüka beni diğer spor yazarları ile karıştırmasın, mahkemeye vermezse adam değildir. Ona ilerleyen saat ve günlerde başka sorular olacak. Meydanı boş buldu aklı sıra bana RTÜK ve mahkeme yoluyla yürüyecekmiş. Aynı delikanlılığı Hıncal Uluç ve Toroğlu'na da gösterecek mi? Delikanlı Şansal, kabloların kesildiğinde neredeydin? Erman kovulurlen, Oğuz Tongsir, Sedat Kaya gönderilirken neredeydin? 20 yıldır o koltukta oturmak için verilen tavizler Şansal'a büyük zarar vermiştir. Ona spor basını hep biat etti ama kral çıplak. Mustafa Denizli ve Şansal ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız. RTÜK mahkeme yetmez, gidin Obama'ya da şikayet edin ama kral çıplak. Bak Mustafa bak Şansal NTV, Youtube'da bir Toroğlu açıklaması var. İzleyin bakalım pierro ile nasil oynanıyormuş, ben de sizinle oynayacağım" ifadelerini kullandı.