Televizyon
18 Ara 2012 12:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:31

ŞANS KAPIDA BUGÜN BAŞLIYOR! (MEDYARADAR- ÖZEL)

Sunuculuğunu Yiğit Alıcı'nın yaptığı, bol ödüllü yeni yarışma programı “Şans Kapıda” başlıyor

Kanal D’nin sunuculuğunu Yiğit Alıcı’nın yaptığı, bol ödüllü, eğlence dolu yeni yarışma programı “Şans Kapıda” bugün başlıyor. “Şans Kapıda”, Salı günleri, saat 23.15’te ekrana gelecek.

Tek bir soruda, anında 500 TL kazanma ya da eskiyen eşyalarınızı yenileme veyahut binlerce para ödülü kazanma şansı, “Şans Kapıda”da.

Kanal D’nin yeni yarışma programı “Şans Kapıda”, her bölümde iki farklı semtte sokak sokak gezerek ödüller dağıtacak. Kapı sorusuna doğru cevap verenler anında 500 TL para ödülü kazanacaklar. Eğer yarışmacı, program ekibini evine davet eder, yarışmaya devam etmek ister ve sonraki sorulara da doğru cevap verir ise, doğru cevap verdiği her soruda ödülleri katlanarak artacak.

Yiğit Alıcı, evlerine konuk oldukları yarışmacılara 4 soru daha soracak.
Dört soruya da doğru cevap veren yarışmacılar 2500 TL para ödülü kazanacaklar.
Bu andan itibaren yarışmacıları finalde çetin bir pazarlık bekliyor olacak. Final sorusunda, yarışmacılar eski bir eşyalarını yenisi ile takas edebilecek ya da sunucu Yiğit Alıcı’nın evdeki bir eşyaya karşılık yapacağı para teklifi ile zor bir tercihle karşı karşıya da kalabilecekler.
“Şans Kapıda” yarışmacıların her teklifine açık. Final takasında yarışmacı evindeki istediği her şeyi, hatta arabasını bile riske ederek yenisi ile takas etme şansına sahip.

Şans Kapıda ilk bölümünde, Suadiye ve Bahçeşehir’de
Şans Kapıda, ilk durağında mağaza ve caddeleriyle ünlü Suadiye. Sendi Hanım ve annesi Yıldız Hanım, kapı sorusuna doğru yanıt verip, büyük ödüle giden yolda anahtarı alabilecekler mi? İlk bölümün ikinci durağı ise Bahçeşehir. Öğle arasında bir kafede kahve içen dört güzel hanımefendi çok basit kapı sorusuna yanıt verebilip, yarışmaya devam edebilecekler mi?

MEDYARADAR- ÖZEL