Gündem
17 Nis 2023 07:40 Son Güncelleme: 17 Nis 2023 07:42

Şanlıurfa’da otoyolda ‘Erdoğan’ isyanı! Tepkili vatandaşlar yolu açtı…

Şanlıurfa'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyu için kesilen yol uzun bir araç kuyruğuna neden oldu. Vatandaşlar dakikalarca bekledikten sonra polisi dinlemeyerek yolu kendileri açtı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa gezisi sırasında konvoyun geçeceği Şanlıurfa-Diyarbakır Otoyolu’nun uzun süre trafiğe kapatılması sürücüleri kızdırdı. Sürücüler yaşanan olaya tepki göstererek yolu kendileri açtı.

Sözcü’de yer alan habere göre, yolda uzun kuyruk oluşurken, yaklaşık yarım saat bekleyen sürücüler trafik görevlilerinden kısa süreli de olsa yolun açılıp, tekrar kapatılmasını istedi. Ancak, bu istek görevliler tarafından kabul edilmedi.

Bunun üzerine sürücüler ile polis arasında tartışma yaşandı. Tartışma, araya giren vatandaşlar tarafından büyümeden önlendi. Bu sırada yolu kapatan dubalar bir kişi tarafından alındı ve araçlar yollarına devam etti.

Ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi ve yol Erdoğan'ın konvoyunun geçişinin tamamlanıncaya kadar yeniden trafiğe kapatıldı.