Gündem
04 Nis 2011 15:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:12

SANATÇILAR "HAYATIMIN KİTABI" FİNAL GECESİNDE BULUŞTU! (MEDYARADAR- ÖZEL)

Türkiye'nin ilk Türkçe Slow Müzik Radyosu JoyTurk ve Seypa Kitaplar, sanatçılarla halkı buluşturdu

Türkiye’nin ilk Türkçe Slow Müzik Radyosu JoyTurk ve yazar adaylarına şans vermek için kurulmuş olan Sepya Kitaplar’ın, dosyalarda bekleyen kitap hayallerini gerçeğe taşıyan “Hayatımın Kitabı” yarışması sonuçlandı.
 
JoyTurk, yeni yazarları okurla buluşturan Sepya Kitaplarla bir araya gelerek başlattığı yarışma sonucunda Hayatımın Kitabı Final Gecesi düzenledi.
 
İclal Aydın, Yaşar ve Epsilon Yayınevi Genel Yayın Yönetmeni Meltem Erkmen’den oluşan jüri, yüzlerce kişinin başvurduğu, roman, deneme, hikaye, inceleme, şiir, anı ya da öykü türünde yazılan kitaplar arasından iki kitabı birinci olarak seçti. Sertaç Altuntepe “Karanlıktı Göremedim” isimli şiir kitabı ve Ayper Canbullu “Aşkın Şifresi” isimli katbıyla birinci seçildi.
Yaşar, İclal Aydın, Meltem Erkmen, kazanan yarışmacılar ve sürpriz sanatçıların konuk olarak katıldığıı gecede, Biletix üzerinden satışa çıkan biletlerden elde edilen tüm gelir, Türk Eğitim Vakfı’na bağışlandı.

Kazananların kitaparının ilk kez gelen davetlilere verildiği Hayatımın Kitabı Final Gecesi, Maslak Sheraton Otel’in 26.katında yer alan Qubbe İstanbul’da gerçekleştirildi.

MEDYARADAR- ÖZEL