Sanat dünyası yasta! Rasim Öztekin için başsağlığı mesajları!

Usta sanatçı Rasim Öztekin, dün geçirdiği kalp krizi sonrası hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Öztekin için ünlüler arka arkaya başsağlığı mesajı yayımladı.

Sanat dünyası yasta! Rasim Öztekin için başsağlığı mesajları! - Sayfa 1

"BENİM İLE İSMİ KARIŞTIRILIP ÇOK KÜFÜR YEDİ"

Öztekin'in vefatı için başsağlığı mesajı yayımlayanlardan biri de gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı oldu. Kütahyalı, "Benim ile ismi karıştırılıp çok küfür yedi ama her zaman bu vaziyetin bile geyiğini yapma erdemini gösterdi." dedi.

Kütahyalı'nın paylaşımı şöyle:

"Adaşım... Çok büyük sanatçıydı... Çok büyük oyuncuydu... Benim ile ismi karıştırılıp çok küfür yedi ama her zaman bu vaziyetin bile geyiğini yapma erdemini gösterdi. Çok güldük bu durumlara. Adaşım Rasim Öztekin'i kaybettik. Çok üzgünüm. Şimdi artık tek Rasim olarak kaldım..."

122
Sanat dünyası yasta! Rasim Öztekin için başsağlığı mesajları! - Sayfa 2

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Ülkemizin değerli sanatçılarından Rasim Öztekin'in vefatından derin üzüntü duydum. Rasim Öztekin'e Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, tüm sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum

222
Sanat dünyası yasta! Rasim Öztekin için başsağlığı mesajları! - Sayfa 3

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Dizi, tiyatro ve sinemamızın sevilen ismi, usta oyuncu #RasimÖztekin'in vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Öztekin'e Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum.

322
Sanat dünyası yasta! Rasim Öztekin için başsağlığı mesajları! - Sayfa 4

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: Tiyatro ve sinemamızın usta oyuncusu Rasim Öztekin'in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum.

422