Gündem
28 Ağu 2017 17:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:05

Sanat camiası Vatan Şaşmaz'a ağlıyor! En farklı paylaşım Pınar Altuğ'dan geldi!

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, aynı dizide rol aldığı Vatan Şaşmaz'ın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşıp yanına da üç nokta koydu.

Beşiktaş'ta lüks bir otelde ünlü sunucu Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker ölü bulundu. Eski manken Filiz Aker, önce Vatan Şaşmaz'ı öldürdü sonra da intihar etti.

"PARANOYAK BİR İNSANIN GAZABINA UĞRADI"

Eşi 4 aylık hamile olan Şaşmaz'ın, cinayete kurban gitmeden bir gün önce doğacak çocuğunun cinsiyetini ögrendiği ortaya çıktı. Yapımcı ve menajer Polat Yağcı, Vatan Şaşmaz'ın cenaze töreniyle ilgili ayrıntıları paylaştı. Şaşmaz'ın dayısı Mete Yılmaz ise, ''Bir algı operasyonu yapılıyor. Paranoyak bir insanın gazabına uğradı'' diye konuştu.

PINAR ALTUĞ'DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Dizinin eski bölümlerinde de uzun süre birlikte oynadığı Vatan Şaşmaz'ın vefatının ardından ne yazacağını bilemeyen ve duygularını ifade etmekte zorlanan Pınar Altuğ Atacan sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.



SADECE ÜÇ NOKTA KOYDU

Vatan Şaşmaz'ın gülen bir fotoğrafını paylaşan Pınar Altuğ Atacan bu karenin yanına sadece üç nokta koydu.



"YAZACAK KELİME BULAMIYORUM"

Ünlü oyuncu daha sonra yaptığı bir paylaşımda ise yine Vatan Şaşmaz'ın fotoğrafını koyarak "Yazacak kelime bulamıyorum.Saşkınım, kızgınım, çok üzgünüm" notunu düştü.