Magazin
17 Eyl 2012 08:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:09

''SANA MI SORACAĞIM LAN'' DİVA AZEYBAYCANLI TELEVİZYONCUYU NİÇİN AZARLADI?

Geçtiğimiz gece Ataköy Nossa Costa'da sahneye çıkan Bülent Ersoy, program öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bülent Ersoy sahneye çıkmakta zorlandı

Kendisini ayaklı kütüphane olarak niteleyen Türk Sanat Müziğinin divası ’’Bu benim hocalarımın bana taktığı bir lakaptır. Allah’a şükürler olsun trt repertuarında okuyamayacağım eser yoktur. Bilmediğim eserleri notaya uygun okurum, ama yinede okurum. şimdiki yeni yetmelere benzemem’’ ifadelerini kullandı.

Sibel Can sürpriz yaptı

Ersoy, röportaj sonrası sahneye çıkmak konusunda zorlanınca yardımına mekan personeli ve yakın dostu Sibel Vatandost koştu. Sahneye güçlükle çıkabilen Bülent Ersoy, önce arkadaşı Vatandost ve yine cemiyet hayatından olan Prf. Dr. Sedefhan Oğuz ile uzun süre sahneden şakalaştı. Ersoy’un hakkında, "Kadim dostum beni hiçbir yerde yalnız bırakmaz, kendisini iyi bir dinleyici olduğu kadar harkulade de bir dosttur" sözleriyle övdüğü Sibel Vatandost de bu jeste "O sizin harkuladeliğiniz’’ sözleri ile karşılık verdi.
Bunun yanısıra Yeşilköy’de bir otelde düğün programı çerçevesinde sahne aldığı öğrenilen Sibel Can, Program sonunda soluğu ’’ustam’’ diye nitelendirdiği Bülent Ersoy’un yanında aldı. Bir süre Ersoy’u sahne kenarından takip eden Sibel Can, daha sonra Bülent Ersoy’un kendisini sahneye davet etmesi ile kendini izleyicilerin karşısında buldu. Sahnede bir şarkı okuyan Can, Diva’nın ikinci şarkı isteğini ise ben sizin için daha güzel birşey yapayım siz seversiniz diyerek ayağının tozuyla mini bir göbek dansı yaptı. İzleyicileri oldukça memnun eden bu sahne birlikteliğinin ardından Sibel Can hemen yan tarafta yer alan By Balıkçı’da yorgunluk atıp yemek yerken, Ersoy ise şarkıları ile konuklarına doyumsuz bir gece yaşattı.

Azerbaycanlı televizyoncuyu azarladı: Sana mı soracağım lan?
Röportaj sırasında Azerbaycan xezer TV için çekim yapan muhabir, Ersoy’a "Efendim ’Azerbaycana selam gönderiyorum’ der misiniz?’ sözlerine sinirlenen Ersoy, "Ne söyleyeceğimi sana mı soracağım ulan, ben Bülent Ersoy’um" sözleri ile çıkıştı. Röpörtaj sırasında oldukça terleyen Ersoy’un bu sebeple makyajı aktığı görüldü.

Milliyet