Magazin
01 Mayıs 2008 11:10 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:04

"SANA G....Ç...MI VAR?"...TRT İLE ANLAŞMASI BOZULAN İBRAHİM TATLISES KİMLERE PATLADI?.. (VİDEO)

Canlı yayınlanan programda konuşan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, TRT ile görüşmelerini aleyhte sunan gazetecilere demediğini bırakmadı.İşte Tatlıses'ten medyaya kavgada bile söylenmeyecek sözler:

İbrahim Tatlıses, özel kanallarda uzun süredir sürdürdüğü ve yıl başından beri ara verdiği müzik eğlence programı için TRT ile anlaştığı haberleri çıktı. Tatlıses'in bölüm başına 65 bin YTL alacağı da ileri sürüldü.

Canlı yayınlanan programda konuşan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, TRT ile görüşmelerini aleyhte sunan gazetecilere demediğini bırakmadı.

İlk gözağrısının TRT olduğunu söyleyen Tatlıses, başka kanallardan teklifler olmasına rağmen tekrar bu kurumla çalışmak için biraraya geldiklerini belirterek "Benim bir daire başına para aldığımı, TRT'nin parayı savurduğunu yazdılar. Oradaki değerli insanları zan altında bıraktıklarını söyledi.

Tatlıses, gazetecilere seslenirken "Benim TRT ile anlaşmamı içlerine sindiremeyenler var. Onlara sesleniyorum. Sanane, sana g... ç... mı var. Ben kaça anlaşma yaparsam yaparım. Size ne oluyor." dedi, ağır sözler söyledi.

Tatlıses TRT'ye çıkan Tarkan hakkında çıkan haberlere de sert tepki gösterdi. Bu haberleri yapan için de demediğini bırakmadı. İşte Tatlıses'ten medyaya kavgada bile söylenmeyecek sözler: