Gündem
16 Mar 2013 17:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:05

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NİN EN PAHALISI REAL MADRID!

Real Madrid, 605,5 milyon euorluk tahmini piyasa değeriyle son 8 takım arasındaki en pahalı ekip oldu.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakibi Real Madrid, yaklaşık 605,5 milyon euroluk tahmini piyasa değeriyle, son 8 takım arasında en pahalısı olarak dikkati çekiyor.

Alman internet sitesi Transfermarkt'ın verilerine göre, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan  Galatasaray, Barcelona, Real Madrid, Bayern Münih, Juventus, Paris Saint Germen, Borussia Dortmund ve Malaga, göstermiş oldukları performansın yanı sıra, yıldız oyuncuları ve kadro değerleriyle de adeta göz kamaştırıyor.

ZİRVE REAL MADRİD'İN
Galatasaray'ın çeyrek finaldeki rakibi Real Madrid'in 605 milyon 500 bin euroyu bulan tahmini piyasa değeriyle zirvede yer aldığı listenin ikinci sırasında 603 milyon 800 bin euro piyasa değeriyle bir diğer İspanyol takımı Barcelona yer alıyor.

Uzun aradan sonra bu sezon katıldığı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde adını dev takımların arasına yazdırmayı başaran Galatasaray ise, tahmini 142 milyon 650 bin euroluk kadrosuyla 7. sırada gösterildi. Listenin son sırasında ise 102 milyon 700 bin euro kadro değeriyle, ilk kez katıldığı ''Devler Ligi''nde başarılı bir performans sergileyerek çeyrek finale kadar yükselen bir diğer İspanyol ekibi Malaga yer aldı.