Spor
08 Mayıs 2023 22:15 Son Güncelleme: 08 Mayıs 2023 22:32

Şampiyonlar Ligi maçları şifresiz yayınlanacak

Futbolseverlerin merakla beklediği Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı 9 ve 10 Mayıs tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. 9 Mayıs Salı günü oynanacak olan Real Madrid-Manchester City ve 10 Mayıs Çarşamba günü oynanacak olan Milan-Inter maçları şifresiz olarak yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi'nde herkesin sonuçlarını merak ettiği yarı final eşleşmeleri 9-10 Mayıs tarihlerinde oynananacak maçlarla başlayacak.

9 Mayıs Salı günü turnuvanın iki favorisi Real Madrid ile Manchester City, İspanya'da karşı karşıya gelecek. Real Madrid; son 16 turunda Liverpool, çeyrek final turunda ise Chelsea'yi zorlanmadan saf dışı ederek yarı finale adını yazdırdı. Manchester City ise sırasıyla Leipzig ve Bayern Münih'i elemeyi başardı.

10 Mayıs Çarşamba günü ise turnuvanın iki sürpriz ekibi Milan ve Inter seneler sonra Şampiyonlar Ligi'nde kozlarını paylaşacak. Milan son 16 turunda Tottenham'ı gol yemeden elerken, çeyrek final etabında ise Serie A şampiyonu Napoli'yi kupanın dışına itti. Konuk ekip Inter ise kıran kırana geçen Porto eşleşmesinden tek golle galip ayrıldı, Benfica karşısında ise deplasmanda aldığı galibiyetle yarı final biletini almayı başardı.

DEV MAÇLAR ŞİFRESİZ EKRANA GELECEK

9 Mayıs Salı günü oynanacak Real Madrid-Manchester City ve 10 Mayıs Çarşamba günü oynanacak olan Milan-Inter maçlarının şifresiz yayınlanacağı kanal belli oldu.

Real Madrid-Manchester City ve Milan-Inter maçları TV 8.5 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.