'Şampiyonlar Ligi' karesinin arka planı ne? Ünlü fenomen açıkladı

Sosyal medyada 'Şampiyonlar Ligi' olarak paylaşılan görüntülerde yer alan Dilan Polat'ın eski ortağı ve arkadaşı Nez Demir, o meşhur fotoğraf karesinin arka planını ilk kez anlattı.

'Şampiyonlar Ligi' karesinin arka planı ne? Ünlü fenomen açıkladı - Sayfa 1

Tüm Türkiye bir süredir sosyal medyada tanınan isimlerin kara para aklama soruşturmasını konuşuyor. Dilan Polat ve Engin Polat'ın ana karakter olduğu dava başka fenomenlere de sıçramıştı.

Dilan Polat’ın 2019 yılında çektiği ve "Şampiyonlar Ligi" olarak isimlendirdiği fotoğrafta yer alan tüm fenomenler hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatıldı. Bu isimlerden biri olan Dilan Polat'ın eski ortağı ve arkadaşı Nez Demir o meşhur fotoğraf karesinin perde arkasını ilk kez anlattı.

15
'Şampiyonlar Ligi' karesinin arka planı ne? Ünlü fenomen açıkladı - Sayfa 2

'Şimdi konuyu en başından alalım artık cidden çok yoruldum' diyen ünlü fenomen Dilan Polat ile arkadaşlığının nasıl başladığını anlattı. Dilan Polat ile ortaklığının nasıl bittiğini de anlatan Nez Demir sosyal medyadaki o meşhur fotoğraf hakkında da açıklamalarda bulundu.

25
'Şampiyonlar Ligi' karesinin arka planı ne? Ünlü fenomen açıkladı - Sayfa 3

Dilan Polat ile 2019 yılından bir karesini yayınlayan Demir; 'Şimdi bakın o fotoğrafın öncesi Milan'ın baby showerı vardı. Sonrası normal gün sonu yemeğine gidildi. Şampiyonlar ligi açıklaması ise fotoğrafı seneler önce paylaşanda bir fan sayfası zaten' dedi.

35
'Şampiyonlar Ligi' karesinin arka planı ne? Ünlü fenomen açıkladı - Sayfa 4

Paylaşımlarına devam eden ünlü fenomen 'O günkü normal yemeğin videosu buyurun yani. Ne anlamlar yüklendi ama yani hak mı?' diyerek isyan etti.

O güne dair fotoğrafları paylaşmaya devam eden Demir 'Yemekten sonra da Dilan'ın evine gitmiştik kızlarla. Bu kadar ya' ifadelerini kullandı.

45