Spor
30 Mayıs 2023 22:28 Son Güncelleme: 31 Mayıs 2023 00:21

Şampiyon Galatasaray yeni hedefini ilan etti! Resmi hesaptan paylaşıldı

Spor Toto Süper Lig'de 2022-23 sezonunda şampiyon olan Galatasaray, gözünü Şampiyonlar Ligi'ne dikti. Resmi hesabından Şampiyonlar Ligi temalı video paylaşan Aslan, "Yetmez bize bir kupa, hedef artık Avrupa!" üstüne şeklinde bir not düştü.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 2022-23 sezonunda şampiyon oldu. 36. haftada Ankaragücü'nü 4-1'lik skorla mağlup eden Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe derbisinden önce şampiyonluğunu ilan etti. Şampiyonluğun kazanıldığı maçta golleri sırasıyla Icardi (2), Barış Alper Yılmaz ve Sergio Oliveira kaydetti.

ASLAN DERBİYE ŞAMPİYON ÇIKIYOR

Galatasaray, böylece tarihindeki 23'üncü şampiyonluğunu ilan etti. Cim-Bom, pazar günü sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı derbiye şampiyon olarak çıkacak. 34 maçta 26 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi yaşayan Aslan, 77 gol atıp kalesinde 27 gol gördü. Galatasaray, 82 puanla şampiyonluğa ulaştı. En yakın takipçisi Fenerbahçe, 77 puanda kaldı.

HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ

Galatasaray şampiyon olur olmaz taraftarını daha da coşturacak bir paylaşım yaptı. Şampiyonlar Ligi görseli ve müziğini kullanan Aslan, Galatasaray logolu videosuna "Yetmez bize bir kupa, hedef artık Avrupa!" notunu düştü. Sarı-Kırmızılı taraftarlar bu paylaşıma etkileşim yağdır.