Medya
27 Oca 2014 11:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:54

Şamil Tayyar'dan tartışılacak iddia! CHP Sarıgül'e kazık attı!

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Beyaz TV'de katıldığı Son Söz programında yine tartışılacak iddialar ortaya attı.Tayyar, CHP Sarıgül'e kazık attı' dedi.

Şamil Tayyar Beyaz TV'de Son Söz programına katıldı.Gündeminde Ana muhalefet partisi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül vardı.Tayyar, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Mustafa Sarıgül'e kazık attığını öne sürdü.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanamazsa, Şişli'yi de kaybetmiş olacak dedi...

"CHP Sarıgül'a kazık attı!"
Seçim yarışında kendisinden emin olan Mustafa Sarıgül'ün, "Deprem olacak, sarsılacaklar" sözlerine Tayyar, "Deprem olacağı kesin. O zihninde bir deprem yaşayacak" karşılığını verdi.

CHP'nin Sarıgül'e çok büyük kazık attığını savunan Tayyar, "Hem Şişli Belediyesi'ni kaybecek hem de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni kaybedecek" dedi.

"Eğer Şişli'de kalsaydı büyük bir ihtimalle kazanırdı" diyen AK Partili Tayyar, "Şimdi kaybetmiş olacak. Zaten Büyükşehir'i kazanma ihtimali yok" ifadesini kullandı.

İşte Şamil Tayyar'ın o açıklamasından satırbaşları;

"Sarıgül siyasi mevta olacak"

"30 Mart'tan sonra zannediyorum bir genel başkanlık yarışı olacak. Onun içinde psikolojik sınır yüzde 36.5'tur. Yani Sayın Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olduğu zaman yüzde 36,5 civarında bir oy almıştı. Kılıçdaroğlu'nun aldığı oyu geçerse Mustafa Sarıgül'ün CHP'de genel başkanlık yolu kısmen açılabilir. Ama ben her şeye rağmen Sarıgül'e bu fırsatın doğmayacağını düşünüyorum. Sarıgül bir projedir. Ama bu projeyi hazırlayan senaristlerin bunu hayata geçirmesi zor. Bu seçim Sarıgül açısından hem Ankara yolculuğu hem Büyükşehir hem de Şişli bakımından üçlü bir kayıp olacak ve artık 30 Mart sonrası siyasi mefta olarak hafızalarda yer alacaktır"