Gündem
19 Haz 2014 15:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:19

Şamil Tayyar'dan Sabah'a şok suçlama:MİT'in eski devlet artıklarıyla dolu!

Sabah'a sert tepki gösteren AK Parti vekili Şamil Tayyar, Sabah'ın MİT ilişkilerine dair çarpıcı iddialarda bulundu...

Günün en ilginç medya polemiği hükümete yakınlığı ile bilinen Sabah gazetesi ile  AK Parti milletvekili Şamil Tayyar arasında yaşandı. Sabah'ın MİT'in eski devlet artıkları ile dolduğunu iddia eden Tayyar, Sabah yazarı Sevilay Yükselir'i hedef aldı.

Sabah gazetesinin MİT ile ilişkilerine dönük çarpıcı iddialarda bulunan Şamil Tayyar "Düne kadar hükümete küfreden, Hüseyin Aygün yüzünden beni kınayan @sevilayyaziyor beni uyarmış, hadi sen de ait olduğu yere git" diyen Tayyar "Cemaat kavgasını fırsat bilip Akparti ve Hakan Fidan'ı kalkan yapan MİT içindeki artıklar harekete geçmiş, hadi ordan" diyerek günün sürprizine imza attı.

Emekli emniyet müdürü Hanefi Avcı'nın avukatı Fidel Okan’ın twitter hesabından “Şamil Tayyar kendisini destekleyen Emre Uslu,Mehmet Baransu ve Zekeriya Öz ile birlikte MİT üzerinden Hakan Fidan’a saldırıyor” diye yazması üzerine Şamil Tayyar çok kızdı.

Okan’ın bu sözlerine ‘hadi oradan’ diye cevap veren Şamil Tayyar, “Cemaat kavgasını fırsat bilip AK Parti ve Hakan Fidan'ı kalkan yapan MİT içindeki artıklar harekete geçmiş, hadi ordan…” sözlerini kullandı.

ŞAMİL TAYYAR’DAN SEVİLAY YÜKSELİR’E: AİT OLDUĞUN YERE GİT

Şamil Tayyar sözlerine Sabah gazetesinin bir diğer yandaş yazarı Sevilay Yükselir’e tepki vererek  devam ettirdi. Tayyar Yükselir’in CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün yüzünden kendisini eleştirdiğini belirterek “Düne kadar hükümete küfreden, Hüseyin Aygün yüzünden beni kınayan Sevilay Yükselir beni uyarmış, hadi sen de ait olduğu yere git!” dedi.

SABAH MİT’İN ARTIKLARI İLE BESLENİYOR

Sabah gazetesinin haberlerinde MİT’in eski artıklarından beslendiğini iddia eden Tayyar “Maalesef Sabah şu anda Mit'in eski devlet artıklarıyla dolu. Konjonktürden besleniyor. Bizim için bir tehlike de bu… Sözüm ona AK Parti’yi destekler gözüken eski devlet artıkları Osman Ak gibi isimleri pazarlayarak bizi zehirliyor” dedi.