Gündem
01 Mayıs 2014 13:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:07

Şamil Tayyar o yazı için "çüş" dedi, Hakan Aygün'den yalanlama geldi!

Halk TV'nin "Beşiktaş'ta polis helikopterden taş atıyor" KJ'sine tepki gösteren Şamil Tayyar'a jet yalanlama Hakan Aygün'den geldi.

CHP'nin kanalı Halk TV ilginç 1 Mayıs yayınlarına devam ediyor. Polis, Şişli'de bulunan DİSK binası önünde Taksim'e yürümek isteyen göstericilere müdahalede bulunurken, Beşiktaş'tan Taksim'e girmek isteyenlerle de polis arasındaki çatışmalar devam ediyor.

Bu sırada polis helikopteri de bölgede güvenliğin sağlanması için Şişli ve Beşiktaş gibi bazı bölgelerde uçmaya devam ediyor.

"POLİS HELİKOPTERDEN TAŞ ATIYOR"
Halk TV, Beşiktaş'taki polis helikopterini göstericilerin üzerine taş atmakla suçladı. Ayşenur Arslan'ın sunduğu programda,1 Mayıs'a ilişkin olaylar ekrandayken altta yazan KJ güldürdü. Halk TV'nin, "Beşiktaş'ta helikopter havadan taş atıyor" KJ'sini yayına aldığı sırada AK Partili Şamil Tayyar da Twitter üzerinden "cüşş" diye tepki gösterdi.




HAKAN AYGÜN'DEN YANIT GECİKMEDİ

Halk TV Genel Yayın Yönemeni Hakan Aygün ise Facebook hesabından o iddiaya sert bir yanıt verdi.
"işte halk tv ekranındaki gerçek kj.. sözde çakma kj'deki ''helikopterden atılan taş'' akp'li trollerin kafasına düşsün... fotomontajı bile beceremişler... beceriksizler:))
Aygün'ün kişisel facebook sayfasında paylaştığı fotoğrafta ise "Beşiktaş'ta havada helikopter dolaşıyor"  yazdığı görülüyor.