Gündem
02 Ağu 2013 16:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:19

ŞAMİL TAYYAR MEYDAN OKUDU; "ORAYI KAZANAMAZSAK SİYASETİ BIRAKIRIM"

AK Partili Şamil Tayyar, belediye başkanlığının kazanılmaması halinde siyaseti bırakacağını söyledi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, seçim bölgesi İslahiye'de yerel seçimlerde belediye başkanlığının kazanılmaması halinde siyaseti bırakacağını söyledi.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, dün akşam partisinin İslahiye İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı yemekte partililerine hitaben konuşan Tayyar, yerel seçimlerin önemine değindi ve İslahiye Belediye Başkanlığını mutlaka kazanmaları gerektiğini ifade etti. Tayyar, seçimlerde başarısız olunması ve ilçede belediye başkanlığı görevini Ak Parti'nin göstereceği adayın kazanmaması halinde siyaseti bırakacağını ifade etti.

Şamil Tayyar, "İslahiye'de belediye başkanlığı seçimini kaybedersek ben siyaseti bırakırım. İslahiye halkı bize hizmet yolunu açmıyorsa bizim o zaman söyleyecek çok şeyimiz yok. Ben siyasete koltuk elde etmek için girmedim. Eğer mesele milletvekili olmaksa, Ankara'dan da aday olurdum, İstanbul'dan da aday olurdum. Ama biz, bu kurumuş topraklara hayat vermek, İslahiye'yi canlandırmak istiyoruz. Onun için de bizim bu belediye başkanlığını mutlaka almamız lazım, almak istiyoruz ve alacağız. Aday konusunda en doğru kararı vereceğimizi düşünüyoruz" diye konuştu.