Televizyon
07 Eki 2010 16:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:41

ŞAMİL TAYYAR BEYAZ TV'Yİ BÜYÜK ZARARA SOKACAK! NASIL MI?

Beyaz TV'de yayınlanan programda Osman Gökçek bir söz verdi yarım saat sonra pişman oldu ama ...

Beyaz TV’de Latif Şimşek’in modaratörlüğünde yapılan Düşünce Fırtınası Programı’nın sabit iki konuğu Şamil Tayyar ve Fikri Sağlar dün yine kıyasıya tartışma yaşadı.

İzleyicilerden gelen mesajlar bölümünde bir izleyici Tayyar’ın kitaplarını okuduğunu hatta son kitabını okurken gece geç saate kadar sürmesi nedeniyle karısıyla kavga ettiğini anlattı.

Şamil Tayyar bir jest yaparak, “madem okuyucum kitabım için karısıyla bozuşmuş, adresini göndersin ben de ona imzalı bir kitap göndereyim” dedi.

Ancak kısa süre sonra sunucu Latif Şimşek, imzalı kitap isteyen çok sayıda izleyici olduğunu söyleyerek Şamil Tayyar’dan sayıyı artırmasını istedi. Tayyar da “Madem öyle ben senin seçtiğin üç kişiye imzalı kitap göndereyim ama sen de babalık yapıp üç tane kitap al, üç tane de öyle imzalayayım, üç tane de Beyaz TV alsın toplamda 9 kişiye imzalı kitap göndermiş olalım” dedi.

Bu sırada Latif Şimşek, rejiden kendisine bir not iletildiğini kanalın Genel Müdürü Osman Gökçek’in aradığını ve programın sonuna kadar mesaj gönderip kitap isteyen herkese kitapları Beyaz TV olarak göndereceklerini söyledi. Şamil Tayyar, duruma şaşırıp “Ne yani bin kişi istese gönderecek misiniz?” dedi. Ancak Latif Şimşek, anonsu tekrarladı.

Yaklaşık 20 dakika sonra ise olanlar oldu. Mesaj yağmuru başladı. Rakamın çok artınca Osman Gökçek’e rejiden bilgi verilmesi üzerine, Latif Şimşek yeniden anons yaparak “Artık yeter sayı 2500’e çıktı. Programın sonuna kadar demiştik ama şuan itibariyle durduruyoruz” demek zorunda kaldı..

Osman Gökçek’in rejiye 200-300 kitap istek mesajı geleceğini tahmin ettiğini söylediği, ancak rakamın 2500’e vurması üzerine, “hemen durdurun” talimatı verdiği öğrenildi.