Gündem
18 Ara 2021 18:50 Son Güncelleme: 18 Ara 2021 18:55

Şamil Tayyar 'Aman dikkat' diyerek uyardı! "Yüksek kurdan daha tehlikelisi..."

TL'nin yabancı para birimleri karşısında değerinin giderek azalması ve ekonomik krizin derinleşmesi bazı AK Parti'li isimlerin de eleştirdiği bir konu haline gelmeye başladı. AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, konuya dair sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Şamil Tayyar, son dönemde partisine yönelik eleştirilerle sık sık gündeme geliyor.

 Tayyar, dün yaptığı paylaşımda, AK Parti’lilerin sıklıkla dile getirdiği ‘dış güçlerin ekonomik saldırıları’ iddiası için "Dış güçler tarih boyunca vardı. Bizden önce de var, sonra da olacak" ifadelerine yer vermişti. Tayyar devamında, "Vücuttaki ‘mikrop’ gibidir, bağışıklık sistemi zayıflarsa yatağa düşürür. İyileşmek için mikroba kızılmaz, bağışıklık arttırılır" demişti.

  TAYYAR: SOSYAL GERGİNLİK DERİNLEŞİYOR

Tayyar, bugünkü paylaşımında ise döviz kurundaki yükseliş, artan hayat pahalılığı ve belirsizlik ile ilgili paylaşımda bulundu. Tayyar, "Bedelini ödediğim kış lastiklerinin siparişini iki kez iptal ettiler. Kırılan balkon camını değiştiremiyorum, 2 ay sonraya gün veriyorlar" ifadelerine yer verdi.

 Tayyar'ın paylaşımı şu şekilde:

 "Yüksek kurdan daha tehlikelisi, belirsizlik. Piyasada mal ve hizmet fiyatlaması yapılamıyor. Bedelini ödediğim kış lastiklerinin siparişini iki kez iptal ettiler. Kırılan balkon camını değiştiremiyorum, 2 ay sonraya gün veriyorlar. Sosyal gerginlik derinleşiyor. Aman dikkat."